2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • A DK birtokába jutott a kormányhivatal levele, ami a rezsicsökkentés reklámozására kötelezi a társasházakat

A DK birtokába jutott a kormányhivatal levele, ami a rezsicsökkentés reklámozására kötelezi a társasházakat

Újabb szintet lépett a fideszes propaganda: a Demokratikus Koalíció birtokába került egy kormányhivatal által kiadott levél, amiben a társasházi közös képviselőket kötelezik a lakók „rezsicsökkentéssel összefüggő tájékoztatására”, és komoly szankciókkal, például a fogyasztóvédelmi hatóság folyamatos vegzálásával fenyegetik azokat, akik ezt elmulasztják.

Mint a levélben írják: ellenük „minden esetben eljárás fog indulni az esetleges hiányosságok megállapítására, és a jogsértés megszüntetésére.” Ugyanakkor az előírt tájékoztatási kötelezettség tanúkkal, fénykép- vagy videófelvétellel nem igazolható, mert a rendelet nem a kihelyezést, hanem a hirdetmény folyamatos közzétételét írja elő, zárható üvegszekrényben.

A Demokratikus Koalíció szerint szégyen, hogy 2022-ben még ilyen, a fentihez hasonló rendeletek születhetnek, és eljárással fenyegethetnek meg tisztességes magyar embereket. A Fidesznek úgy látszik már a közpénzmilliárdokból finanszírozott óriásplakáterdő és a megannyi hozzá hű tévécsatorna sem elég, hanem a házainkba, lakásainkba is be akarja vinni a kormánypropagandát. De a tisztességes magyaroknak nem átlátszó hazugságokra és hatósági fenyegetésre van szüksége, hanem az unió által finanszírozott, önrész nélküli panelfelújítási programra, ami kiterjeszthető a társasházak és a családi házak energetikai korszerűsítésére is. Mi, a közös ellenzék pártjai és politikusai a kormányváltás után ezt fogjuk megvalósítani, hogy Magyarország újra mindannyiunké legyen.

Dr. Konczer Erik

Az ellenzék országgyűlési képviselőjelöltje, a DK elnökhelyettese Komárom-Esztergom megye 1. választókörzetében

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek