2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • A Demokratikus Koalíció felszólítja Sulyok Tamást, hogy azonnal tisztázza, tudatosan mentegeti-e nácibarát édesapját!

A Demokratikus Koalíció felszólítja Sulyok Tamást, hogy azonnal tisztázza, tudatosan mentegeti-e nácibarát édesapját!

A mai napon a hvg.hu-n jelent meg Karsai László történész írása, amelyből kiderül, Sulyok Tamás hazudott a magyaroknak. Eltagadta édesapja nácibarát múltját, és azt hazudta, hogy apját 1945 után halálra ítélték. A történész dokumentumokkal bizonyította, hogy Sulyok Tamás nem mondott igazat. Édesapját – a történelmi dokumentumok szerint – nem ítélték halálra.

A Demokratikus Koalíció azonnali válaszokat követel Sulyok Tamástól. Igaz-e, hogy hazudott a családja múltjáról, legfőképpen nácibarát édesapjáról. A Demokratikus Koalíció szerint Sulyok Tamásnak két választása van, vagy azonnal tisztázza az édesapja kapcsán felmerült vádakat, vagy még hivatalba lépése előtt azonnal lemond a köztársasági elnöki tisztségről. A DK szerint ezzel egyidőben Orbán Viktornak is mennie kell, hiszen ha igazak a vádak, már a harmadik köztársasági elnöke bukott meg morálisan és politikailag a miniszterelnökkel együtt.

Kálmán Olga
A DK frakciószóvivője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…