2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • A COVID miatt csonkává lett családokat támogat a Regőczi Alapítvány

A COVID miatt csonkává lett családokat támogat a Regőczi Alapítvány

COVID-árváknak és a vírus miatt csonkává lett családoknak kínál személyre szabott segítséget a Regőczi István Alapítvány a Koronavírus Árváiért. A szervezetet Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita hozta létre azzal a céllal, hogy – saját megfogalmazásuk szerint – minden olyan csonkává lett, gyermeket nevelő családot, édesanyját vagy édesapját a COVID miatt elveszítő fiatalt támogassanak, aki megtiszteli bizalmával az alapítványt.

 

Mint honlapjukon írják, az alapítványtól minden gyermek személyre szabott segítségre számíthat attól függően, hogy mire van szüksége: ösztöndíjra, lakhatási támogatásra, szociális juttatásra, vagy éppen közlekedési támogatásra. Mindezek mellett számos további olyan gondoskodási formát is kínálnak, amely a gyermekek fejlődését, gyarapodását, tanulását, megélhetését segíti.

 

Miskolc MJV Önkormányzata együtt érez a járványhelyzet miatt személyes tragédiákat megélni kényszerült családokkal és gyermekekkel, és teljes mértékben azonosul a Regőczi Alapítvány célkitűzéseivel, ezért támogatja az Alapítványt és lehetőségeihez mérten, saját eszközeivel is igyekszik felhívni a figyelmet a szervezettől igényelhető támogatásra.

 

A támogatás igénybevételéhez szükséges adatlap, valamint a hozzá tartozó adatvédelmi tájékoztató elektronikus formában elérhető az alábbi linken:

 

Kit támogatunk?

 

Bővebb tájékoztatás az info@regoczialapitvany.hu e-mail címen, vagy a szervezet honlapján, a www.regoczialapitvany.hu internetes oldalon keresztül kérhető.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Miskolc mind a 18 körzetében indít képviselőjelöltet az önkormányzati választásokon a Mi Hazánk. Jómagam képviselő- és polgármesterjelöltként is megmé…
Miskolc mind a 18 körzetében indít képviselőjelöltet az önkormányzati választásokon a Mi Hazánk. Jómagam képviselő- és polgármesterjelöltként is megmé…

További cikkek