2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • A balliberálisok után a Fidesz is civilek mögé bújik Miskolcon!

A balliberálisok után a Fidesz is civilek mögé bújik Miskolcon!

Hatalomtechnikailag semmi különbség nincs a balliberális oldal és a Fidesz között. Miskolcon a Fidesz is „civil” jelölt mögé bújik.
Pár hete tűnt fel egy újabb polgármesterjelölt a városban, a magát lokálpatrióta civilnek tartó Tóth-Szántai József. Nem telt el sok idő és napokban bejelentette, hogy a Fidesz támogatja. Ezzel végleg lehullt a lepel, és a politikai bábszínház folytatódik tovább.
2019-ben még Veres Pál hirdette függetlenségét miközben csupa pártpolitikus volt a jelöltjei között, most pedig a Fidesz játsza ugyanezt a játékot. 2019-ben a balliberálisok kapcsán is etikátlannak tartottam, olyan embert függetlennek tekinteni, akit a pártok mozgatnak, és most is ezt gondolom a Fidesz kapcsán. Annál is inkább, hiszen a döntéseket nem a polgármester hozza egy személyben hanem a város közgyűlése így a „civil” polgármester csak egy bábfigura a pártok sakktábláján. Ezt az elmúlt öt évben a miskolci döntések igazolták is.
Szomorú, hogy a Fidesz a balliberálisok módszerével kívánja megtéveszteni a miskolciakat saját polgármesterjelöltet már nem mernek indítani ők sem. Pontosan látszik, nincs közöttük különbség ezért van szükség Miskolcon is harmadik útra, amit egyedül a Mi Hazánk Mozgalom képvisel.
Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke, önkormányzati képviselő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…