2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
ZOO-HÍREK – Miskolci Állatkert és Kultúrpark

ZOO-HÍREK – Miskolci Állatkert és Kultúrpark

ZOO-HÍREK – Miskolci Állatkert és KultúrparkA Miskolci Állatkert ezúton is tájékoztatja látogatóit, hogy június 5-én, pénteken, a tartósan beteg gyermekek számára rendezendő DREAMNIGHT – ÁLOMÉJ az állatkertben elnevezésű zártkörű rendezvénye miatt rövidített nyitvatartással, délután 4-ig fogadja a látogatókat.
MACKÓ ÜNNEPRE várja a látogatókat a Miskolci Állatkert június 5-én szombaton. A programot a nemzetközi „ÉLJÜNK EGYÜTT” Európai Ragadozókért Kampány keretében szervezi az állatkert – és vele együtt a világ több állatkertje is TEDDY-DAY néven. E napon a Miskolci Állatkertbe a játékmackójukkal érkező gyerekek csupán 20 Ft-os belépővel jöhetnek be!  A nagyon használt macival érkezők a macireparálónál megjavíttathatják kedvencüket. A bátrabbak a Diósgyőr Rádió munkatársának elszavalhatják kedvenc mackós versüket vagy meséjüket, A többi program mellett nap főszereplője Gabi, az állatkert 26 éves barnamedvéje lesz, akinek – öreg kora és egyre komolyabb betegségei ellenére –  próbálnak az állatkert dolgozói némi meglepetéssel kedveskedni.

A látogatók a szurikátaház ablakán betekintve már megleshetik az egy hónapos szurikáta-kölyköket is, akik már kezdik önállóan felfedezni környezetüket. A két kis nőstényt anyjuk gondosan nevelgeti, ők pedig nagyokat hancúroznak a homokban.

A kis shetlandi-póni csikó várja örökbefogadóját, aki el is nevezheti a jópofa kis csődört. A fekete-fehér pónicsikó a tanyaházi karámjában látható, ahol nagyokat nyargalászik anyja körül.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…