2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Zöld Cserkésznapok

Szombathely, Pécs, Veszprém, Székesfehérvár, Kecskemét, Szeged, Miskolc és Szerencs város cserkészei várják a fiatalokat és a családokat egy-egy szombaton, hogy játékos ismeretterjesztő programokon keresztül adhassák át természet- és környezetvédelmi praktikáikat.

A Zöld Cserkésznap(ok) célja, hogy a fiatalok és a családok körében népszerűsítse és elmélyítse a környezettudatos, természetszerető életmódot. Megannyi különleges, minden korosztály számára izgalmas feladat várja az érdeklődőket.
Érdemes előre jelentkezni a honlapon keresztül, hiszen nagy nyeremények várják az érdeklődőket!

Hol és mikor lesznek a rendezvények?

 
    2013.09.14. Miskolc
    2013.09.21. Kecskemét
    2013.09.28. Szeged
    2013.10.05. Székesfehérvár

MINDEN PROGRAMUNK INGYENES!

Kinek érdemes részt vennie rajta?
MINDENKINEK, akinek fontos a természet! Aki szeretne egy kicsit is tanulni, tájékozódni és egy jó programon együtt lenni sok fiatallal, cserkésszel.
Általános iskolásoknak 6-8 fős csoportokba verődve, családoknak a családi díjakért, és fiataloknak az egyéni fődíjért.

Hogyan lehet jelentkezni?

A honlapon keresztül előre csoportonként kell jelentkezni. Így biztos, hogy részt tudsz venni a programon. Ha nem jelentkezel előre, lehet, hogy többet kell majd várakoznod az egyes játékoknál.
A JELENTKEZÉS ÉS A RÉSZVÉTEL IS INGYENES!

Van-e (fő) nyeremény?

Rengeteg nyeremény vár rád, ha eljössz, és lelkesen részt veszel a játékokban. A főnyeremény mindenütt egy-egy minőségi kerékpár!

Mi a célunk a rendezvénnyel?

Célunk, hogy a lakosságot (elsősorban a gyerekeket, és a családokat) a helyszíni rendezvények tematikus programjai által felkészítsük a környezettudatos életmódra, hogy az elsajátított környezeti tudás, a megismert gyakorlatban alkalmazható minták által életük részévé tegyük a környezettudatosságot.
Célunk a megfelelő tudás és az új, környezettudatos gondolkodásmód átadása, ezen keresztül a környezet pusztulásának megállítása; a környezeti egyensúly és a környezet megújulási lehetőségének fenntartása; a társadalmi szerepvállalás, a tudatosság, a felelősség, mint viselkedésminták pilléreinek lerakása elsősorban a fiatalok körében; valamint ennek kiterjesztése az általuk lefedett családi, baráti és ismerősi körben, azaz általánosságban a lakosság körében.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek