2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Védett övezet

A tiltott kéjelgés és az ahhoz kapcsolódó szabálysértések és bűncselekmények visszaszorítására Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is átfogó ellenőrzés-sorozat indult. Az országos rendőrfőkapitány 2013. május 10-étől fokozott ellenőrzéseket rendelt a prostitúcióval összefüggő jogsértések visszaszorítása érdekében. Az akciósorozat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén is több mint 300 rendőri intézkedést hozott az eltelt időben.

Az eddigi tapasztalati eredményeket összegezve a rendszeres rendőri jelenlét, az alkalmazható szabálysértési őrizetek gyakorisága, a gyorsított eljárás keretében történő bíróság elé állítás számokban is megmutatkozó produktumokat hozott.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei ellenőrzés-sorozatban 2013. május 10-étől augusztus 9-ig bezárólag prostitúciós tevékenységgel kapcsolatosan összesen 302 személyt ellenőrzött a rendőrség. Szabálysértési őrizetet 43 nővel szemben alkalmazott a hatóság, ebből gyorsított eljárásban 42-en álltak bíróság elé. Az intézkedő rendőrök hét esetben szabtak ki helyszíni bírságot és három esetben indítottak büntetőeljárást.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek