2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Vadasparki séta Miskolcon

A kígyó éppen vacsorához készülődött – már másfél hónapja nem evett – amikor benéztünk hozzá.  Mint kiderült, egy nyulat kap, amely másfél -két kiló súlyú lehet. Megsimogathattuk, bár ezt elég egykedvűen vette tudomásul. A sikló jóllakottan pihent, Ő már megkapta az elemózsiáját.

Hétköznap késő délután van, amikor a nagy hőség után a miskolci Állatkertben sétálunk. Tulajdonképpen a macikra vagyunk kíváncsiak, mert még nem láttuk őket amióta megérkeztek hozzánk, de ha már itt vagyunk természetesen körbesétálunk. Hoztunk egy szatyor nyári almát csemegének, de természetesen megkérdezzük a szakembereket, hogy odaadhatjuk-e az állatoknak, s ki kaphat belőle. Megkapjuk a „használati utasítást”, bár láthatóan nem éheznek a parkban lakó állatok, de mégis örömmel fogadják a látogatóktól kapott gyümölcsöt. Kevés vendéggel találkozunk, pedig nyár közepe van, szünidő az iskolában. Mindenhol, – még a látogatóknak fenntartott mosdóhelyiségben is – rend és tisztaság van.

OBE-OL

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…