2024. 04. 14. vasárnap

Tibor
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Tudatos fogyasztás – Ingyenes továbbképzés

A Zöld Kapcsolat Egyesület 2015. február 13-án (pénteken), 9-14 óra között képzést (nem akkreditált) szervez általános- és középiskolás gyermekeket nevelők, tanítók, tanárok részére azzal a céllal, hogy olyan módszertani ötleteket adjon számukra, amelyekkel mértékletes, és tudatos fogyasztási mintákat mutathatnak a fiatalok és felnőttek számára egyaránt.

Előadók: Pozsáné Julianna (élelmiszeripari mérnök, fogyasztóvédelmi és élemiszerbiztonsági szakreferens), F. Nagy Zsuzsanna (tanító, fogyasztóvédelmi szakreferens)
A képzést elsősorban az 10 -18 éves korosztályt tanító pedagógusoknak és környezeti nevelőknek ajánljuk, de más érdeklődőt is szeretettel várunk. A résztvevők tanúsítványt kapnak, oktatási intézményeik pedig öt témakörben (csomagolás, címkézés, élelmiszeradalékok, veszélyes áruk, szolgáltatások) interaktív foglalkozások tartására alkalmas szemléltető módszertani csomagot.
Képzés helyszíne: Miskolc, Kossuth utca. 13. 1. emelet
Támogató: Svájci Civil Alap

Bővebben: info@zoldkapcsolat.hu, 46/382-095, http://zoldkapcsolat.hu/index.php/9-hirek/294-tudatos-fogyasztas-ingyenes-tovabbkepzes

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek