2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Sétáltatás, simogatás, örökbefogadás

–  ismét NÉVADÓ program az Állategészségügyi Telep 7. nyílt napján.
Hetedik alkalommal tartunk nyílt napot a Miskolci Állategészségügyi Telepen (Fonoda u. 16.). 2015. június 20 -án, szombaton, 10 és 14 óra között várjuk azokat, akik szeretnének megismerkedni a nálunk lévő állatokkal, akik szívesen sétáltatnak kutyát a nyári napsütésben.

Látogatóink ezen a szombaton – az elmúlt alkalom nagy sikerére való tekintettel – ismét névadó programon vehetnek részt, így a kiválasztott kedvencüknek nevet adhatnak, ajándékként pedig elkészíthetik a már elnevezett kedvenc kutya tappancs lenyomatát!

Ha egy-egy kutyus megtetszik és gondoskodni kívánnak róla, akkor most is örökbe fogadhatják. Minden kutyánkról elmondható: aranyos, kedves, okos és csak úgy adjuk oda új gazdájának, ha egészséges, megtörtént az orvosi vizsgálata, veszettség elleni oltással és microchippel van ellátva.

A program két hónappal ezelőtt kezdődött. Sikerét bizonyítja, hogy június közepéig 289 kutya került ki telepünkről. Köszönet mindenkinek, aki felajánlotta segítségét az elhelyezésükben!
Eddigi látogatóink száma meghaladta alkalmanként a 100 főt, örömünkre szolgálva stabil érdeklődő, támogató jelenlétükkel.

Ismételten várjuk azokat is, akik nem támogatási vagy örökbefogadási szándékkal kívánják felkeresni telepünket, hanem csak érdeklődő állatbarátként szeretnének megismerkedni a gondozásunkban lévő állatokkal.

Várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy együtt segíthessünk!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek