2022. 08. 20. szombat

István
1 EUR 407 HUF
1 GBP 480 HUF

Önkéntes munkával egy nap a Miskolci állatkertben

A Miskolci Állatkert és Kultúrpark hagyományteremtő szándékkal április 8-ára meghirdeti az Önkéntesek napját. A kezdeményezés során az önkéntesek munkájukért cserébe aznapra egész napos belépőt kapnak.
Az elvégzendő feladatok között szerepel a lehullott lomb összegereblyézése az állatkert botanikai tanösvénye mentén, valamint a tájékoztató táblák fafelületének kezelése, újrafestése. Emellett természetesen bekapcsolódhatnak az állatok körül lévő állatgondozó teendőkbe is azok az önkéntesek, akik április 8-án ellátogatnak a Miskolc Állatkertbe.

– A munka szombat reggel 9-kor veszi kezdetét az állatkert oktatótermében, ahol majd a munka végeztével, várhatóan 13 órakor teával és szendviccsel is megvendégeljük az önkénteseket. A részvétel azonban előzetes regisztrációhoz kötött, melyet a zooped@miskolczoo.hu e-mail címen vagy állatkertünk weboldalán, a www.miskolczoo.hu oldalon lévő űrlapon lehet megtenni.

A jelentkezéseket korlátozott számban tudják csak fogadni, úgyhogy aki velünk szeretne dolgozni április 8-án, az siessen a regisztrációval. De várjuk azokat is, akik csak egy kellemes állatkerti sétát tennének nálunk, hogy megnézzék a megújult látványetetéseinket – hívta fel a figyelmet a programra Krajnyák Zoltán, a Miskolci Állatkert zoopedagógusa.

A Miskolci Állatkertbe ezen a napon túl egész évben lehet jelentkezni önkéntes munkára, ahol szívesen fogadják az állat- és természetbarát önkénteseket, akik szabadidejüket szeretnék hasznosan eltölteni.

Web: http://miskolczoo.hu/onkentesek-napja
Bővebb információk: zooped@miskolczoo.hu

Krajnyák Zoltán
zoopedagógus

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek