2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
ÖKOHELLO – nem zöldek, csak felelősek a jövőért!

ÖKOHELLO – nem zöldek, csak felelősek a jövőért!

ÖKOHELLO – nem zöldek, csak felelősek a jövőért!Klímakampány. Greena Unplugged  szinpad, Csikkszippancsok, Zöld széf vetélkedő…  Mindez cask néhány azok közül a programok közül, amellyel az idei Hegyalja Fesztiválon az Ökohello-n találkoznak a résztvevők.
A mozgalom olyan fiatal középiskolások és egyetemisták kezdeményezéseként indult el, akik saját kezükbe akarják venni jövőjük alakítását, e mellett tehetségesek és elszántak, é stele vannak jobbnál job ötletekkel. Most ők az Ökohelló elit csapata, /fotónkon/ami napról-napra új tagokkal bővül. – mondta Bakos István az Ökorello Alapítvány elnöke a sajtótájékoztatón. Sok önkéntes dolgozik a csapatban , s nem csupán a buli kedvéért, hanem nézzük cask a szlogent:„Nem vagyok zöld. Csak szeretem az életet. Felelősen.” Ez a filozófiájuk, így gondolkodnak a világ zöld dolgairól, és persze remélik, hogy minél többen és minél többször fognak találkozni ezzel a gondolattal.A programot Eu támogatással  rendezik meg, amelyre több mit 33 millió fotrin pályázati pénzt sikerült nyerniük. A fesztiválprogram a fenntartható jövért prioritásai: Zéró co2 Mozgalom, Takarélosság, Zöld innovácó
Igaznak vallják – ,Ha kivágtad az utolsó fát és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni arra, hogy a pénzt nem ehető.”- s tesznek is ellene!

ÖKOHELLO – nem zöldek, csak felelősek a jövőért!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek