2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Nőnapi tekerés a királynék várától Lillafüredig

Tavaszköszöntő, egyben nőnapi programra invitálják a kerékpárosokat az MRCC és Zöld Kapcsolat Egyesület tagjai. Szeretnének minél több leányt, asszonyt, nagymamát arra bátorítani, hogy az idén többször pattanjanak kerékpárra, ezzel is tegyenek saját egészségükért, s egyben a környezetért is.

A találkozó vasárnap, a hat királyné számára is jegyajándékot jelentő Diósgyőri Várnál lesz 14 órakor.  Kényelmes, lassú tekeréssel, egymásra való odafigyeléssel, a műúton halad a konvoj, az MRCC profi kerékpárosainak kíséretében. Cél a Vay Erzsébet becenevéről elnevezett, Lillafüred lesz, ahol a parkban a Zöld Kapcsolat Egyesület önkéntesei meleg teával, harapni valóval várják a csatlakozókat. A piknikhez is csatlakozhat bárki saját ínyencségével, receptcsere megoldható J

Itt mindenki oklevelet és medált kap, illetve a résztvevők között kisorsolnak 5 db. „Miskolci Csajok a Bicajon” pólót, melynek már az elmúlt évek autómentes napokon is sokan örültek. A pihenő során ötleteket és javaslatokat is várnak a szervezők, hogy népszerűsítenék városunkban a bicajozást, mind munkába, bevásárlásra is alkalmas járgányt, milyen szabadidős eseményeken vennének részt szívesen a program folytatásaként. A táv 8 km, végig aszfalton. A tempó visszafelé is kényelmes, beszélgetős lesz. A KRESZ előírásainak megfelelő, bármilyen kerékpárral megtehető a táv, fejvédő használata ajánlott. Az időjárást nehéz befolyásolni, de a jó hangulat garantált, erről a szervezők gondoskodnak!

Fiúk, srácok, férfiak társasága sem kizárt J

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek