2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Mikulás túra

Ezúton is sok szeretettel várja a Bükki Fiatalok Természetjáró Egyesülete a gyermek és felnőtt természetjáróit idei Mikulás túra rendezvényére, melyet a BAZ Megyei Természetjáró Szövetség, a Miskolc Városi Diáksport Szövetség, a B.-A.-Z. Megyei Diáksport Tanács és a Miskolci Állatkert és Kultúrpark együttműködésben szervez. Túra ajánlatok:

Krampusz túra: Királyasztal, Állatkert bejárata-Ortás-rét-Keskeny-lyuk-Lencsés-nyereg–Dolka-hegy–Molnár-szikla–Csanyik-völgy bejárata–Királyasztal, Állatkert bejárata
Indulás 9:00, táv: 11,5km, szintemelkedés: 270m

Hópihe túra: Királyasztal, Állatkert bejárata-Ortás-rét-Nagy-Ortás-tető-Égés-tető-Ostoros-nyereg-Királyasztal,Állatkert bejárata
Indulás: 9:30 táv 6,0km, szintemelkedés 120m

Rénszarvas túra: Állatkerti séta, indulás: 10:00

Program ajánlat: Állatkerti látogatás lehetőség minden túrát követően, ahol találkozás a Mikulással.

Részvételi díj: A Krampusz és Hópihe túrákon mindenki díjmentesen vehet részt. Minden túrához (Krampusz, Hópihe, Rénszarvas) kapcsolódóan az Állatkertben a gyermekek és minden 10 gyermek után 1 felnőtt kísérő díjmentesen, további felnőttek belépőjegy megfizetése mellett tehetnek látogatást.  

Jelentkezési feltételek:

Kizárólag a B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség tagegyesületeinek túratársai és gyermekeik jelentkezését tudják fogadni. A program összes résztvevői gyermek létszámkorlátja a Természetjáró Szövetségnél történő jelentkezés esetén 50 fő. Iskolai csoportoknál 500 fő.

A jelentkezéseket 2012. november 25-ig várjuk!

Határidő lejárata után, ill. a létszámhatárt elérve további gyermekek jelentkezését sajnos nem tudják fogadni.

Bükki Fiatalok Természetjáró Egyesülete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek