2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Mikulás nap az Állategészségügyi Telepen

18. nyílt nap – örökbefogadás, sétáltatás, simogatás, és továbbra is névadás

Tizennyolcadik alkalommal tartunk nyílt napot a Miskolci Állategészségügyi Telepen (Fonoda u. 16.). 2015.december 5-én, szombaton, 10 és 14 óra között várjuk azokat, akik szeretnének megismerkedni a nálunk lévő állatokkal, szívesen sétáltatnak kutyát vagy találkoznának a Mikulással.

Nyílt napunkra ugyanis a közelgő ünnep alkalmából ellátogat a Mikulás, aki a gyermekek és felnőttek örömére egy kis ajándékkal is kedveskedik minden vendégünknek.

A Mikulás ünnepe mellett a 18. nyílt napunk továbbra is a nálunk lévő állatokról szól. Így, ha egy-egy kutyus megtetszik és gondoskodni kívánnak róla, akkor most is örökbe fogadhatják. Minden kutyánkról elmondható: aranyos, kedves, okos és csak úgy adjuk oda új gazdájának, ha egészséges, megtörtént az orvosi vizsgálata, veszettség elleni oltással és microchippel van ellátva.

Az eddig megrendezett nyílt napok fokozottan hozzájárultak a jó kapcsolat erősítéséhez látogatóinkkal és talán ezen alkalmaknak köszönhetően egyre bővül azok száma, aki kijönnek és segítenek a nálunk lévő állatoknak.
Október hónapban 60 kutya és 4 macska talált gazdára.
Jelenleg 61 kutya, 1 kölyök cica és 5 felnőtt macska részére keresünk hűséges gazdát. Közülük is nagyobb figyelmet igényelnek a rövid szőrű, kistestű illetve kölyökkutyák és a macskák, mivel ők a hűvös időt nehezebben viselik.

A közelgő téli időjárás miatt szívesen fogadunk adományként használt takarót, szőnyeget, meleg ruhaneműt az ólak kibéleléséhez, főként kölyök állataink számára.

Köszönjük a telepen elhelyezett állatok számára eddig felajánlott adományokat.

Várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy együtt segíthessünk!

A gazdira váró állatainkat megtekintheti – fotóikkal együtt – honlapunkon: http://varosgazda.hu/huseges_gazdat_keresunk
Keresse fel Facebook oldalunkat is: https://www.facebook.com/Miskolci-%C3%81llateg%C3%A9szs%C3%A9g%C3%BCgyi-Telep-153539368086451/?fref=ts

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek