2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Központban a kultúra

A Kolorfesztivál 16. napján Római Vakációra kalauzolta a színház szerelmeseit az Orlai Produkció. Ezen a napon utcai táncra invitálta az érdeklődőket a Flash Táncstúdió és filmvetítés is volt a Csónakázó-tónál.

Ismét Kazincbarcikára hozta egyik híres műsorát az Orlai Produkció kedden. A Római Vakáció című zenés játékot csaknem három évvel ezelőtt mutatták be Pelsőczy Réka rendezésében, Szentendrén. Ez idő alatt az izgalmas és fordulatokkal teli darabot az ország számos színházában játszották. Tenki Réka, az előadás egyik főszereplője hangsúlyozta, ez a műsor a fiataloknak és az időseknek egyaránt szól, művésztársaival céljuk, hogy egy jó hangulatú produkciót követően a darab továbbgondolására ösztönözzék a publikumot. A darab óriási sikert aratott, melyet vastapssal köszöntek meg a résztvevők.

A „Táncos szakmai hét” keretében a Flash Táncstúdió növendékei a tőlük kevésbé megszokott műfajjal álltak a közönség elé a Munkácsy téren. A 16 éves múlttal rendelkező stúdió fő profiljai a divat, a modern, a has- és a társastánc. Az iskola vezetője ezúttal úgy gondolta, hogy a belvárosi helyszín apropóján utcai táncot adnak elő az érdeklődőknek. A kezdeményezés sikeresnek bizonyult és örömmel fogadták az új műfajt a kilátogatók.

A Kolorfesztivál keretében idén is volt „Kolormozi” a Csónakázó-tónál. A Liza, a rókatündér című filmet több mint egy évvel ezelőtt mutatták be a hazai mozikban. A film a japán mitológiát használja fel egy romantikus vígjátékhoz, melyben a Balsai Móni alakította címszereplő azt gondolja magáról, hogy ő egy  japán rókatündér. A magyar romantikus vígjátékra sokak kíváncsiak voltak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek