2021. 09. 24. péntek

Gellért, Mercédesz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Zöld-Hírek
  • »
  • KÖZÖSSÉGI KERTEK, ZÖLDFELÜLETEK, TANÖSVÉNYEK KIALAKÍTÁSÁRA LEHET PÁLYÁZNI A DIÓSGYŐRI HORIZONTBAN

KÖZÖSSÉGI KERTEK, ZÖLDFELÜLETEK, TANÖSVÉNYEK KIALAKÍTÁSÁRA LEHET PÁLYÁZNI A DIÓSGYŐRI HORIZONTBAN

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében pályázni lehet közösségi szinten irá-nyított városi és helyi fejlesztések – angol elnevezésén Community-led local development (CLLD) – megvalósítására. A Diósgyőri Horizont Helyi Közösség a Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégiában megfogalmazott „Közösségi kertek, zöldfelületek, tanösvények kialakítása” című pályázati felhívás keretében 1 és 6 millió forint közötti, vissza nem térítendő támogatást biztosít a rendelkezésre álló forrás erejéig.

A felhívásra Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata, Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának többségi tulajdonában lévő gazdasági társaságai, a Magyarország területén alapított és miskolci székhely-lyel/telephellyel rendelkező közalapítványok, jogi személyiségű civil szervezetek és nonprofit gazdasági társaságok nyújthatnak be pályázatot.

A felhívás célja, hogy a zöldterületek állapotát és minőségét javítva a meglévőnél szebb, a közösség számára ideálisabb környezet jöjjön létre. Emellett a meglévő zöldfelületek továbbfejlesztésével olyan tanösvények kerüljenek kialakításra, amelyek a különböző korosztályok számára élményeket jelentő programok helyszínei lehetnek.

A zöldfelületek fejlesztését célzó, összességében 9 millió forint forrásalapot kínáló felhívás európai uniós támogatással, a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

A felhívásról bővebb információt a www.diosgyorclld.hu oldalon találhat

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum