2022. 08. 10. szerda

Lőrinc
1 EUR 398 HUF
1 GBP 470 HUF

Klímaőrjárat felhívás iskoláknak

Kedves Iskola, Tanárok, Diákok!
Örömmel adunk hírt, hogy idén is meghirdetésre kerül Klímaőrjárat vetélkedőnk, ezúttal is izgalmas és újszerű feladatokkal!

A Magyar Természetvédők Szövetsége az E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesülettel közösen KLÍMAŐRJÁRAT címmel országos 3 fordulós vetélkedőt hirdet, amely 2014. február 21-től 2014. június 2-ig tart. A program a KEOP-6.1.0/B/11- 2011-0142 projekt keretében az Európai Unió támogatásával valósul meg.

A vetélkedőre 5-8. osztályos, felső tagozatos diákok jelentkezését várjuk Pest megye és Budapest kivételével az ország valamennyi régiójából 2014 február 20-ig.
A jelentkezéseket 3 fős diákcsapatokban várjuk, iskolánként tetszőleges számú csapattal.

Az izgalmas vetélkedő során a gyerekek sikerszakmákban próbálhatják ki magukat, oknyomozó riporterként küldetésük, hogy felderítsék a főbb környezeti problémákat, okos kis tudósként megoldást keresnek rájuk, kommunikációs szakemberként pedig továbbadják a szerzett ismereteket.

A legjobban teljesítő csapatok oklevelet kapnak és értékes és hasznos ajándékokból álló ajándékcsomagban részesülnek (illusztrált öko könyvek, magazin-előfizetések, terep-, túra- és kerékpáros felszerelések, kreatív környezettudatos játékok és egyéb értékes ajándékok). A régiónkénti győztes csapatok  egy feledhetetlen 5 napos jutalom kalandtáborban vehetnek részt, mely Márokpapiban a Csiperke Erdei Iskolában kerül megszervezésre.

A vetélkedőn a részvétel ingyenes, jelen felhívás szabadon terjeszthető!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek