2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Elektromos „kút”-on tankolhatunk

Minden nagyvállalat alapvető feladata, hogy maximális odafigyeléssel legyen a saját működési környezete iránt, példaértékű viselkedést tanúsítson a társadalommal, más vállalatokkal, s a természeti környezetével szemben is.

Az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport kiemelt fontosságúnak tartja ezen szemléletmód követését, s ennek keretében – az Elektromos Mobilitás Program által – a rendelkezésre álló erőforrásaival támogatja a jövő környezetbarát közlekedési formájának hazai elterjedését.

Ezen törekvésüknek megfelelően lesz Kelet-Magyarország első elektromos töltőoszlopának üzembe helyezése, amelyet Kriza Ákos, Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere és  Kövesdi Zoltán, az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport igazgatósági tagja avat fel.

Az esemény részeként bemutatásra kerül a Társaságcsoport elektromosautó-flottájának legújabb tagja, a közelmúltban Miskolcon üzembe helyezett Citroën C-ZERO.

A fotó illusztráció

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…