2022. 05. 24. kedd

Eszter, Eliza
1 EUR 383 HUF
1 GBP 447 HUF

Dreamnight at the Zoo – Áloméj az állatkertben

A Miskolci Állatkert és Kultúrpark 2019. június 7-én, pénteken 18:00 órakor 11. alkalommal rendezi meg a Dreamnight at the Zoo – Áloméj az állatkertben programot a fogyatékkal élő és tartósan beteg gyermekeknek, fiataloknak.

Az „áloméj” 1996-ban indult a Rotterdami Állatkertből, majd 2002-ben nemzetközivé vált, azóta évről-évre egyre több állatkert szervezi meg június első péntek estéjén ezt a különleges eseményt – köztük a Miskolci Állatkert és Kultúrpark is.

Ezen az estén a vendégek és kísérőik testközelből is megismerkedhetnek Állatkertünk néhány állatfajával, beszélgethetnek az állatkert munkatársaival és olyan helyekre is bejuthatnak, ahová máskor nem.

A meghívott gyermekek és kísérőik számára a rendezvény ingyenes és zártkörű. Az MVK Zrt. jóvoltából alacsonypadlós autóbusszal biztosított a gyermekek és kísérőik díjmentes utazása a Miskolci Állatkert és a Gyermekegészségügyi Központ között.

A program kezdetéig a Miskolci Állatkert pénztára zavartalanul működik, tehát ezen a pénteken is 18:00 órakor zár.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum