2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Csaknem 115 ezren regisztráltak a TeSzedd! szemétgyűjtő akcióra

 (MTI) – Mintegy 115 ezren regisztráltak az ötödik TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! elnevezésű országos szemétgyűjtési akcióra a csütörtöki határidőig – közölték a szervezők pénteken az MTI-vel. A közlemény szerint a csütörtök éjféli határidőig csaknem 115 ezren regisztráltak a május 15. és 17. között tartandó eseményre, országszerte 1590 találkozási pontra. Hangsúlyozták, hogy az is részt vehet az akcióban, aki lemaradt a regisztrációról. Ehhez csak arra van szükség, hogy a jelentkező a www.teszedd.hu oldalon kiválassza a számára megfelelő helyszínt és időpontot, majd a kezdésre jelenjen meg.

Tavaly 60-80 ezer önkéntes vett részt így a TeSzedd! akcióban – fűzték hozzá.

Az akcióval Magyarország idén is csatlakozott a Let’s Clean Up Europe! (Tisztítsuk meg Európát!) elnevezésű összeurópai szemétgyűjtéshez, amelyet a közösség tagállamaiban május 8. és 10. között rendeznek meg.
Tavaly mintegy 116 ezren regisztráltak a 1654 találkozási pontra, ezzel az eredménnyel Magyarország múlt évben Európa legjobbja volt – írták.
HIRDETÉS

– MTI –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…