2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Az Út a Boldogsághoz aktivistái!

Május 10-én Az Út a Boldogsághoz csapat tagjai részt vettek a TeSzedd országos szemétszedési akcióban. A Budapest VI. kerületi Izabella utcában tisztították a hulladéktól a területet. A tavalyi esős nap emlékét félretéve újult erővel „estek neki” a takarításnak. Miután végeztek, a VI. kerületi Polgármesteri Hivatalban jól végzett munkájukért cserébe vendéglátást kaptak. A Hivatal dolgozói megjegyezték, hogy egyetlen civil szervezetként jelent meg.

A csoport tagjainak nem volt kérdés, hogy idén is jelen lesznek az akción, hiszen évek óta részt vesznek a megmozduláson ezzel is kifejezve, hogy óvják, védik a Föld bolygót. Ők azokat a szabályokat hirdetik, amik jobbá tehetik az emberek életét. Az egyik ilyen pont: „Óvd és tedd jobbá a környezeted!”, ami jól illik a TeSzedd akció üzenetéhez.

Az Út a boldogsághoz fő feladata és célja, hogy nap-mint nap, minél több emberrel megismertessék az ésszerű úti kalauz 21 pontját. Néhány ide illő pont: „Mutass jó példát!”, „ Teljesítsd kötelezettségeid!”, „ Légy szorgalmas!” Ezeket az elveket L. Ron Hubbard fektette le abból a célból, hogy utat mutasson mindenki számára egy boldogabb élethez.

Az Út a Boldogsághoz Magyarország
www.azutaboldogsaghoz.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek