2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Általános tisztítószer kisállatok tartása esetében

A lakástakarítás hasznosságát és szükségességét nyilvánvalóan senki sem vonja kétségbe, hiszen jó közérzetet biztosít, és egészségünkre és jótékony hatással van otthonunk tisztasága.

Amikor egy fárasztó nap után hazaérünk, nagy valószínűség szerint senkinek sem a lakástakarítás az első gondolata, sokkal inkább a pihenés és lazítás. Ez teljesen érthető dolog, hiszen mindenki vágyik egy kis pihenésre, mivel annak hiányában fáradttá, nyűgössé és feszültté válhatunk, ugyanakkor nem tologathatjuk a takarítási teendőket a végletekig.


Kisállat a lakásban

Így van ez akkor is, ha kisállatokat tartunk a lakásunkban. De ekkor kicsit más a helyzet, ugyanis a kis szeretetgombócaink, elég sok koszt, szőrt, esetleg kellemetlen szagokat és azért bacikat is hagyhatnak maguk után. Ezért különösen fontos, hogy állatkáink után gondos takarítást végezzünk, főleg, ha kisgyermekünk van.
Mivel nagyon szeretjük bentlakó kedvenceinket, ezért szinte mindent megengedünk nekik lakásunkban. Felülhetnek a kedvenc fotelunkba vagy éppen a vendégeinknek szánt kanapéra, sokszor sajnos felugrálnak a konyhapultra is. Kíméletlenül büntetnek minket egy-egy, a kanapén hagyott pisi folttal. Kínos lehet az is, ha vendégünk távozáskor azt tapasztalja, hogy a ruhája tiszta szőr. Ezért elmondhatjuk, hogy sokszor sok bosszúságot és véletlen baleseteket is okozhatnak számunkra.

Mi a jó megoldás a problémára?
Ilyen helyzetekben nem is gondolnánk, hogy milyen nagy segítséget tud nyújtani egy-egy speciális tisztítószer a lakásunk tisztán tartásához. A különböző takarítási feladatokhoz, fertőtlenítésekhez sokféle tisztítószerre lenne szükségünk. Persze nem tudunk mindent megvásárolni és otthon tartani, valamint a megfelelő és hatékony terméket is elég nehéz kiválasztani.
Ezekhez a tisztántartási feladatokhoz ajánlanám figyelmükbe a Bioforce webáruház oldalát, ahol olyan vegyszermentes termékeket talál, amelyekkel hatékonyan és biztonságosan végezheti el a kisállatok után hagyott kellemetlenségeket. Ugyebár fontos, hogy olyan termékekkel takarítsunk, amelyek nem ártanak az állatoknak, embereknek sem.
A cég kínálatában a Pet Cleanse Általános Tisztítószer 1000 ml-es kiszerelésű terméket említeném meg önöknek. Ez a termék a csempe, padló és egyéb felületek tisztítására alkalmazható. Biológiailag teljesen lebomlik, így semmilyen veszélyt nem jelent a kisállatok számára. Használata egyszerű és biztonságos, emellett igen jó tulajdonsága, hogy környezetbarát, gazdaságos kiszerelésű, valamint pénztárcabarát termék. Illatanyagoktól mentes.
Kedves kisállattartók! Érdemes ellátogatni erre a weboldalra, hiszen itt olyan termékekkel találkozhat, amelyek a környezetre abszolút ártalmatlanok, ezzel szemben rendkívül hatékonyan elbánnak a makacs szennyeződésekkel./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek