2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Állati jó 27. szülinap – a Miskolci Állatkertben

A Miskolci Állatkert és Kultúrpark 2010. augusztus 20-án ünnepli megnyitásának 27. évfordulóját. Ennek alkalmából a hosszú hétvégén, mindhárom napon 10:00 és 17:00 óra között jó idő esetén különféle programokkal színesíthetik látogatóink állatkerti sétájukat.

2010. augusztus 20 – 21 – 22.

UGRÁLÓVÁR – ingyenes, Párduc-ház előtt

ARCFESTÉS – ingyenes, Pele-ház előtt

LÁTVÁNYETETÉSEK – óránként más-más állatnál

LOVAGOLTATÁS – 14-15 óra között, a Tanyaháznál

ÁLLATSIMOGATÓ – 10-14 óra között, a bejárat közelében

LÁMA-NÉVADÓ – Egy kis játékra invitáljuk látogatóinkat: várjuk javaslataikat lámacsapatunk két legifjabb tagjának nevére. Az áprilisban született csődörcsikó, és a mindössze négy hetes kis kanca egyelőre nem kapott nevet, ezért látogatóinkat kérjük meg, hogy névjavaslataikat adják le az állatkert pénztárában, vagy küldjék el e-mailben részünkre. A két szerencsés „keresztszülő” egy-egy családi belépőt kap ajándékba. (képek csatolva)

ISMÉT ÉJSZAKÁZOO – augusztus 28-án 20:00 órától!

A Miskolci Állatkert ismét várja az érdeklődőket egy rendhagyó, sötétedés utáni csoportos vezetésre. A résztvevők a séta során megismerkedhetnek az éjszakai állatok szokásaival, megnézhetik etetésüket és sor kerül állatsimogatásra is. A rendezvényen előzetes bejelentkezéssel és támogatói jeggyel lehet részt venni. Jelentkezés: a (46)332-121 telefonszámon vagy az info@miskolczoo.hu e-mail címen.
Fotó:Veress Tamás

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…