2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Állati hírek

Állati hírekŐSZI NYITVA TARTÁS

A Miskolci Állatkert már téli nyitvatartással várja látogatóit Állatok Világnapja óta egészen tavaszig, március közepéig: a hét minden napján 9 és 16 óra között látogatható a park. (Miskolc Kártyával 20% kedvezmény a teljes árú felnőtt, gyermek és nyugdíjas belépőből.) Az őszi készülődés az állatkerti állatoknál is tapasztalható, a téli pihenőt nem tartó állatok bundája megdúsul és színe kifakul, az állatok kevesebbet mozognak, a trópusi fajok inkább már csak a belső állattartó helyeken láthatóak. Szeretettel várunk minden állatbarátot egy kellemes sétára a színes őszi erdőben, a tiszta levegőn!

 

Állati hírekÚJ OVIJEGY az állatkertben!  

2009. október 01-től december 31-ig a Miskolci Állatkert kedvezményes belépési lehetőséget biztosít a szervezett óvodás csoportoknak. E csoportok egységesen 400 Ft/fő belépődíjért (gyerekek és kísérők egyaránt) látogathatják hétfőtől–péntekig (munkanapokon) az Állatkertet. Akik emellett zoopedagógiai foglalkozást is szeretnének igénybe venni, egyeztetni lehet a (46)-332-121-es telefonszámon.

 

Állati hírek„A FÉLREISMERT ORDAS”

címmel meseíró pályázatot hirdetett meg a Miskolci Állatkert a Csodamalom Bábszínházzal közösen. 2 kategóriában, gyerekek és felnőttek meséit is várják a szervezők az „igazi” farkasról, hogy megkíséreljük eloszlatni a „Piroska és a farkas” típusú mesék által kialakult előítéleteket. A mesék leadási határideje: november 11. (szerda, Márton nap) Eredményhirdetés és díjátadás Mikulás napján 14:00 órakor a Csodamalom bábszínházban. Díjak: mp3 lejátszók, pendrive-ok, bábszínházi belépők és zoo-bérletek. A legjobb meséket egy állatkerti kiadványban is megjelentetjük! Részletek: www.miskolczoo.hu oldalon.

 

 

Állati hírekLOMBHULLATÓ CSAPATVERSENYRE 

várja az Állatkert – a Városi Környezeti Nevelési Központtal közös szervezésben – Miskolc általános iskoláinak 3. osztályos diákjait. A november 13-án zajló vetélkedőre 4 fős csapatok jelentkezhetnek intézményenként.. Jelentkezés részletei: www.miskolczoo.hu és http://members.chello.hu/vpi.miskolc/ oldalakon.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…