2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

A Fridays For Future miskolci eseménye

A Fridays For Future miskolci eseményére, 2019. szeptember 27-re (péntek) újabb globális sztrájkot hirdet, melynek szeretettel várjuk Önöket is!
A klímaválság itt van, és a jövőnk múlik azon, hogy mit teszünk ellene. A bolygónk éghajlatát drasztikus mértékben befolyásoltuk, ezért azonnali politikai, gazdasági és társadalmi változásokra van szükség!

Ki kell mondani az igazságot a környezeti válságról, és valódi krízisként kell kezelni! Magyarországot is aszályok sújtják, új betegségek jelennek meg és a szélsőséges időjárás is egyre nagyobb kihívások elé állít minket. A világon most zajlik a hatodik tömeges fajkihalási hullám, és rajtunk múlik, hogy minket is el fog-e sodorni.

Nem akarjuk ezt tétlenül nézni! Elegünk van abból, hogy nem alkalmazzák a létező megoldásokat, mert a gazdasági érdekek, a profittermelés mindent felülírnak!

Szemünk előtt omlik össze a természeti rendszer, ami a  életünk alapját jelenti. Egy olyan új szemléletmódra van szükségünk, amiben a gazdasági érdekek nem írják felül a természet megőrzését és az emberi jóllétet!

Diákok és tanárok, fiatalok és idősek is csatlakoznak hozzánk 27-én pénteken, Miskolcon a Szent István téren 11-16:30-ig.

Örömmel vennénk, ha az Önök szerkesztősége is segítene eljuttatni az eseményünk és üzenetünk hírét minél több emberhez! Szeretettel várjuk tudósítójukat szeptember 27-én, pénteken, 11-16:30 között a Szent István téren!

Sztrájk Face eseménye:
Miskolc: https://www.facebook.com/events/267731254007924/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…