2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • CRAZY5K Sprint Futás a Miskolci Atlétikai Centrumban

CRAZY5K Sprint Futás a Miskolci Atlétikai Centrumban

A CRAZY5K Sprint Futást – egy országos sorozat részeként – szeptember 29-én, vasárnap első alkalommal rendezik meg a borsodi megyeszékhelyen. A Miskolci Atlétikai Centrumban kialakított mindössze 2 km-es pálya elején egy 200 méter hosszú egybefüggő felfújható akadály várja a futókat, a végén pedig egy 4 és fél méter magas óriás csúszda.  

A CRAZY5K a legújabb akadályfutó verseny Magyarországon. Ez nem egy szokványos sáros, izzasztó verseny, CRAZY5K sokkal inkább a kikapcsolódásról szól. Itt minden futó újra gyereknek érezheti magát. A szervezők célja, hogy minél több embert a mozgásra motiváljanak, miközben nem kötelező sportként gondolnak erre a műfajra, hanem felhőtlen szórakozásként.

A miskolci verseny  előnevezése szeptember 25-én lezárult, melynek alapján 1800 résztvevő adta le jelentkezését. Az érdeklődők május 29-én, vasárnap még a helyszínen, a Miskolci Egyetem Körcsarnoka mellett található Miskolci Atlétikai Centrumban is  tudnak nevezni. Lényeges információ, hogy a  versenyzőnek idén be kell töltenie 6. életévét és cipőben el kell érnie a minimum 120 cm magasságot. A 9. életévét be nem töltött résztvevőnek felnőtt felügyelet mellett kell futnia. A felnőtt kísérőnek is saját nevezéssel kell rendelkeznie.

A versenyt 9.45 órakor Molnár Péter, Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata Köznevelési, Kulturális, Turisztikai, Ifjúsági és Sport Bizottságának elnöke nyitja meg.

A rajtokat 10.00-11.30 között 15 percenként sávosan indítják.

Részletes nevezési feltételek, további információk a www.crazy5k-sprint.com  oldalon találhatóak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…