2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

A Borsodi Szupercsapat különleges bevetésen a Bükki Nemzeti Parkban

A sörgyár 130 önkéntes munkatársa 9 új információs táblát helyezett el a népszerű Szinva tanösvényen

A Borsodi Sörgyár idén is úgy döntött, hogy felkarol egy jó ügyet a sörgyárnak otthont adó régióban. A vállalat munkatársai önkéntes összefogással egy Szupercsapatot alkottak, és ez alkalommal a Bükki Nemzeti Park népszerű túraútvonalának, a Szinva tanösvénynek felújítását tűzték ki célul.

A Borsodi a Molson Coors globális sörgyártó vállalat tagjaként minden évben egy teljes hónapot szentel a társadalmi felelősségvállalásnak, ahol kiemelt figyelmet kap a sörgyárnak otthont adó észak-magyarországi régió. Idén a Bükki Nemzeti Parkkal együttműködve újította meg a Szinva tanösvényt, amely az ország egyik legnépszerűbb turista útvonalainak egyike, de a meredeksége miatt eddig váratott magára a felújítás.

A Borsodi Sörgyár 9 új információs táblát biztosított a Szinva tanösvény megújításához, és a több mint 130 önkéntesből álló Borsodi Szupercsapat a táblák kihelyezésében is segítséget nyújtott a nemzeti parknak.

A közlemény teljes szövegét és képeket a csatolmányban találja.

A Borsodi Szupercsapat önkéntes akciójáról szóló videót az alábbi linken tekintheti meg:

https://youtu.be/O7C5jNpp_u8

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…