2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF

54. Nyílt nap az Állategészségügyi Telepen

Ötvennegyedik alkalommal tartjuk meg a Miskolci Állategészségügyi Telepen (Fonoda u. 16.)  2017. április 22-én, szombaton, 10 és 14 óra között nyílt napunkat. Várjuk azokat, akik szeretnének megismerkedni a nálunk lévő állatokkal, szívesen sétáltatnak kutyát vagy örökbe fogadnák gazdátlan állatunk egyikét.
Az 54. nyílt nap is „csak” olyan szombat lesz, ahol látogatóink sétára indulhatnak állatainkkal. Ha egy-egy kutyus megtetszik és gondoskodni kívánnak róla, akkor most is örökbe fogadhatják. Minden kutyánkról elmondható: aranyos, kedves, okos és csak úgy adjuk oda új gazdájának, ha megtörtént az orvosi vizsgálata és egészséges. A telepünkre bekerült minden állatot féregtelenítünk. Hat hónapnál fiatalabb kölyköket mikrochippel és legtöbb esetben parvo elleni védőoltással, a növendék, valamint felnőtt ebeket veszettség elleni oltással és mikrochippel látjuk el.

Állataink a látogatói szeretettől nagyon sokat fejlődnek. Rendkívüli örömet és hálát mutatnak ki minden egyes sétanapon. A simogatás, sétáltatás a legnagyobb ajándék állataink számára. Jelenleg 70 kutya részére keresünk hűséges gazdát. Telepünkön elhelyezett és régóta nálunk élő állataink ismerik a pórázt, sőt felismerik régi sétáltatójukat. Az új lakókkal is meg kell ismertetni a séta örömét, ezért ismét lesz feladat a vállalkozó kedvű látogatók számára.

Az elmúlt két hétben 9 kutyánk került el gazdához, vagy állatmenhelyre, más befogadó szervekhez.

Továbbra is szívesen fogadunk adományként használt edényeket az állataink etetéséhez, takarót, szőnyeget, meleg ruhaneműt az ólak kibéleléséhez, főként kölyök állataink számára. Köszönjük a telepen elhelyezett állatok számára eddig felajánlott adományokat – száraztápot, csontos húst, baromfihúst, kutyának való szalámit, rizst, takarókat, etetőedényeket, szőnyegeket, ruhaneműket, tárgyi eszközöket, melyek munkánkat segítik –, és a segítő közreműködést.

Várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy továbbra is együtt segíthessünk!

A gazdira váró állatainkat megtekintheti honlapunkon, és keresse fel Facebook oldalunkat is.

Molnár Attila
Miskolci Állategészségügyi Telep
mb. telepvezető

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek