2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

33 éve: Miskolci Állatkert és Kultúrpark

Szombaton ünnepeljünk együtt!

A Miskolci Állatkert és Kultúrpark idén ünnepli megnyitásának 33. évfordulóját. Ebből az alkalomból augusztus 20-án, szombaton egész napos ünnepi programokkal, meglepetésekkel várjuk látogatóinkat.

Közelebb a természethez, közelebb az állatokhoz

Közelebb a természethez, közelebb az állatokhoz – ezt valljuk 33 éve és ezért teszünk naponta, így mondhatjuk, hogy születésnapunk hasonlít az összes többi napunkhoz. A Miskolci Állatkert és Kultúrpark – korábbi nevén Vadaspark – öt kontinens több mint 120 állatfajának közel 700 egyedét mutatjuk be különleges erdei környezetben. A fák között sétálva a Kárpát-medence vadon élő állatai mellett egzotikus fajokkal, ősi magyar és távoli tájakon élő háziállatokkal is megismerkedhetnek vendégeink. Az állatkert területe a Bükki Nemzeti Parkkal szomszédos, így annak természetes növény- és állatvilágából is ízelítőt nyújtunk. Mindemellett völgyhíddal, magaslessel és ezen ünnepnap alkalmából félóránként interaktív látványetetéssel, állatbemutatókkal és állatsimogatókkal, családi totóval, kreatív foglalkozásokkal, játékokkal és állatkerti kulisszatitkokkal várjuk a játékos kedvű gyermekeket és felnőtteket.

A Miskolc Állatkert facebook oldalán is együtt hangolódtunk a születésnapra. 33 hét – 33 év játékunkban a 33 héten át hibátlan választ adók közül augusztus 20-án, az Állatkertben 5 nyertest sorsolunk ki. A nyeremények között éves állatkerti bérlet, Miskolc Pass kártya vagy miskolci fürdőbérlet egyaránt megtalálható, s ha a szerencsés játékos is kint van a helyszínen, úgy azonnal átveheti nyereményét.

Let it Grow!

Ebben az évben is az európai állatkertek Let it Grow: Enged élni! természetvédelmi kampányához csatlakozva több kiállítással, különleges témaasztalokkal és madárgyűrűzéssel is szeretnénk felhívni a látogatók figyelmét a biológiai sokféleség megőrzésének fontosságára.

Ünnepeljünk együtt a Miskolci Állatkert 33. születésnapján, közelebb a természethez, közelebb az állatokhoz!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek