2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

15. „JUBILEUMI” NYÍLT NAP az Állategészségügyi Telepen

Örökbefogadás, sétáltatás, simogatás, és továbbra is névadás
Tizenötödik alkalommal tartunk nyílt napot a Miskolci Állategészségügyi Telepen (Fonoda u. 16.). 2015. október 24-én, szombaton, 10 és 14 óra között várjuk azokat, akik szeretnének megismerkedni a nálunk lévő állatokkal, szívesen sétáltatnak kutyát az őszi, a mostani meteorológiai előrejelzések szerint napos időben.

Ezen a napon telepünk állatorvosa Dr. Puskás Gábor 11- 12 óra között ismét tanáccsal látja el érdeklődő látogatóinkat a felelős állattartás szabályai témakörben, készülve már a téli időszakra is.

Ha egy-egy kutyus megtetszik és gondoskodni kívánnak róla, akkor most is örökbe fogadhatják. Minden kutyánkról elmondható: aranyos, kedves, okos és csak úgy adjuk oda új gazdájának, ha egészséges, megtörtént az orvosi vizsgálata, veszettség elleni oltással és microchippel van ellátva.

Az elmúlt két nyílt napunk hűvös időben zajlott. Köszönet mindenkinek, akit nem tántorított el a kedvezőtlen időjárás a programunkon való részvételtől. Az előrejelzések napos, kellemes őszutói időt jeleznek, ezért arra kérünk mindenkit, most szombaton is jöjjenek el hozzánk, hiszen kutyáink szeretnének sétálni.

Jelenleg 72 kutya, 6 kölyök cica és 5 felnőtt macska részére hűséges gazdát keresünk. Közülük is nagyobb figyelmet igényelnek a rövid szőrű, kistestű kutyáink és a macskák, mivel ők a közelgő hűvös időt nehezebben viselik. Macskáink közül a két nőstény ivartalanított.

Az elmúlt két hétben 17 kutya és 7 macska gazdához kerülésének örülhettünk.

Az őszi idő beálltával szívesen fogadunk adományként használt takarót, szőnyeget, meleg ruhaneműt az ólak kibéleléséhez, főként kölyök állataink számára.

Köszönjük a telepen elhelyezett állatok számára eddig felajánlott adományokat.

Várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy együtt segíthessünk!

Dovák Bertalanné
Miskolci Állategészségügyi Telepvezető

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek