2024. 05. 22. szerda

Júlia, Rita
1 EUR 388 HUF
1 GBP 456 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Vizsgálja a Városháza, mi történt pontosan vasárnap este Miskolcon

Vizsgálja a Városháza, mi történt pontosan vasárnap este Miskolcon

Sajnálatos eset történt vasárnap este, a Városháza tetőteraszán ugyanis egy többfős csoport átmászott a korláton és kiült az épület szélére. Tettük nemcsak felelőtlenség, hanem élet- és balesetveszélyes is, a terasz éppen az ilyen esetek elkerülése miatt csak nagyon szigorú feltételek mellett látogatható nemcsak hétköznapokon, hanem rendezvények idején is.

Miskolc MJV Polgármesteri Hivatalának épülete a vasárnap esti, augusztus 20-i rendezvények ideje alatt zárva volt, a tetőteraszra a portaszolgálat sem engedhetett fel senkit, ezért nagyon valószínű, hogy a szabályokat megszegők vélhetően fellépők voltak, mivel számukra a Hivatal – mint más ünnepek, rendezvények idején – most is biztosította a mosdók használatát és az átöltözési lehetőséget.

Annak megállapítására, hogy pontosan kik voltak az azóta a közösségi médiában is több helyen megosztott fényképeken szereplők, a Polgármesteri Hivatal vizsgálatot indított, mint ahogyan annak megállapítására is, hogy történt-e mulasztás az ügyben, és ha igen, kit terhel miatta felelősség.

Az eset tanulságait levonva a Városháza tetőteraszára ezentúl csak még szigorúbb feltételek mellett lehet majd kimenni.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház a Magyar Rákellenes Liga Miskolci Segítő Szolgálatával együttműködésben újít…