2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Tóth Andi, Lady Szomjas és Tenki Réka is fontos jelölést kapott

Tóth Andi, Lady Szomjas és Tenki Réka is fontos jelölést kapott

„Zöldbe” öltözik a 2022-es Glamour Women of The Year gála
A hagyományokhoz híven idén is a szakmájukban sikeres nőket ünnepeli a GLAMOUR magazin. A 2022-es Glamour Women of the Year gálán a kiemelkedő tehetség mellett fókuszba kerül a fenntarthatóság is. Márciusban az esemény „green carpetjén” hat kategória jelöltjei vonulnak végig, többek között Tenki Réka, Tóth Andi, a Nemakarokbeleszólni lányok és Lady Szomjas is, akik mindannyian számítanak az olvasói szavazatokra. Az év hősnője idén az EMMA Egyesület.

A GLAMOUR Women of the Year díj missziója, hogy figyelmet, elismerést adjon a nőknek, és ezáltal  javítsa a helyzetüket a társadalomban – immáron 14 éve. A szerkesztőség hitvallása szerint mindenki nyertes, aki egy női közösség részeként, integrálódva a férfiak által uralt társadalomban hangot tud adni annak, ami motiválja, ami bántja, ami foglalkoztatja, amit létrehozott, amit alkotott. A hét kategória jelöltjei egytől-egyig kiemelkedő sikereket értek el saját területükön, közülük szavazhatják meg az olvasók a nyerteseket. A szervezők 2022-ben az ökotudatosságra is kiemelt figyelmet fordítanak, a magazin arra kéri a résztvevőket, hogy ne vásároljanak új ruhát az eseményre, hanem válasszanak egy régi kedvencet ruhatárjukból, vagy kutassanak fel egy izgalmas vintage darabot, és abban vonuljanak végig a „green carpeten”.

Az év színésznője kategória jelöltjei között szerepel a Junior Prima- és a Jászai Mari-díjas Tenki Réka, a számos nemzetközi elismerést magáénak tudó és Oscar-díjra jelölt filmben kiemelkedő alakítást nyújtó Stork Natasa, a Mellékhatás című tévésorozat egyik főszereplője, a táncművész és színésznő Sztarenki Dóra, valamint a budapesti Katona József Színház két Junior Prima díjas színészművésze, a legutóbb az El a kezekkel a papámtól című filmben látható Pálmai Anna és az Apatigris és a Korhatáros szerelem című sorozatokból is ismert Rujder Vivien.

Az év énekesnője kategóriában az olvasók ajánlásai alapján jelölést kapott a számos zenei díjjal elismert Blahalouisiana együttes frontembere, Schoblocher Barbara, a The Voice tehetségkutatóból megismert Szécsi Böbe és a Dal című műsor fiatal döntőse, Nagy Bogi is. Az X-Faktor korábbi versenyzői közül két jelölt is szerepel a kategóriában: Dárdai Blanka, aki hamarosan szólóalbummal jelentkezik és Tóth Andi, a műsor 2014-es győztese, aki tavaly ősszel a Dancing with the Starsban is lenyűgözte a nézőket tehetségével.

2022-ben az olvasók ismét megválaszthatják az év közösségimédia-sztárját. Gresa Szonja, Sápi Vivi, a Nemakarokbeleszólni lányok, Viszkok Fruzsi és Lady Szomjas is esélyes a győzelemre. Az év vállalkozója kategóriában idén is olyan nőkkel találkozhatunk, akik az üzleti életben értek el kiemelkedő sikereket. Kertész Violetta a Lovebug Vintage alapítója, Matyi Alexandra a nevét viselő Alexandra Kiadócsoport vezetője, Rácz Judit a Skinsmart és a Krémmánia megálmodója, Pető Detti egy sminkiskola és egy art ügynökség tulajdonosa, illetve jelöltek a Briefly start-up vezetői és alapítói, Bittera Réka és Tassonyi Csenge.

Az év divattervezője kategóriában Hegedűs Dóra (DÜSK), Varga Viktória (VIKTORIA VARGA), Tóth Melinda (DAIGE), Kerényi Virág (VIRAG KERENYI) és Majoros Zita (PRINTA) várja a szavazatokat. Az év lakberendezője címre Vörös Kati, Őrfi Eszter, Csarnai Csilla, Csupor Anna és Haberland Filoména is esélyes.

A magazin szerkesztősége természetesen idén sem feledkezik meg „Az év hősnője” különdíjról, melyet minden évben egy olyan szervezet kap meg, melynek hiteles és fontos a társadalmi felelősségvállalása. 2022-ben az EMMA Egyesületnek adja át a díjat a magazin szerkesztősége, és biztosít számukra még nagyobb láthatóságot. Az EMMA az anyaság témáján keresztül kapcsolódó női közösség, céljuk, hogy tudatosan vállalt értékeikből, egyéni tapasztalataikból és a kapcsolódások minőségéből erő, tudás és aktivizmus szülessen egy egyenlő és befogadó társadalomért. Ingyenes zöld számot működtetnek anyáknak, műhelyeket és támogató csoportokat szerveznek, közösségi dúlaszolgálatot biztosítanak a rászorulóknak, információt szolgáltatnak, érdekérvényesítő munkát végeznek, és igyekeznek aktívan jelen lenni az anyákat érintő társadalmi párbeszéd minden szintjén – ezekben pedig képviselni a női perspektívát.

A GLAMOUR Women of the Year jelöltjeire március 20.  éjfélig lehet szavazni a woty.glamour.hu linken. Nézd élőben a díjátadó gálát március 23-án a glamour.hu-n!

 

 

A 2022-es GLAMOUR Women of the Year jelöltjei:

Az év divattervezője
Hegedűs Dóra /DÜSK/, Kerényi Virág /VIRAG KERENYI/, Majoros Zita /PRINTA/, Tóth Melinda /DAIGE/, Varga Viktória /VIKTORIA VARGA/

Az év színésznője
Pálmai Anna, Rujder Vivien, Stork Natasa, Sztarenki Dóra, Tenki Réka

Az év énekesnője
Dárdai Blanka, Nagy Bogi, Schoblocher Barbara, Szécsi Böbe, Tóth Andi

Az év vállalkozója
Bittera Réka és Tassonyi Csenge /Briefly/, Matyi Alexandra /Alexandra Kiadó/, Kertész Violetta /Lovebug Vintage/, Pető Detti /PETŐ DETTI Make-up Art School/, Rácz Judit /Skinsmart/

Az év közösségi média sztárja
Gresa Szonja, Lady Szomjas, Nemakarokbeleszólni, Sápi Vivi, Viszkok Fruzsi

Az év lakberendezője
Csarnai Csilla, Csupor Anna, Haberland Filoména, Őrfi Eszter, Vörös Kati

Az év hősnője
EMMA Egyesület

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …

További cikkek