2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Tolvajokkal, engedély nélkül vezető sofőrökkel és buszbaleset helyszínén intézkedtek a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Tolvajokkal, engedély nélkül vezető sofőrökkel és buszbaleset helyszínén intézkedtek a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Az elmúlt 24 órában történt

 A megye rendőri állománya 2022. január 29-én négy tolvajjal és két engedély nélkül vezető sofőrrel szemben intézkedett. A szabálysértőket a rendőrök őrizetbe vették és 72 órán belül bíróság elé állították.

Hozzátartozók közötti erőszak kapcsán egy esetben a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt. Anyagi kárral járó ütközés pedig tizenkét esetben jutott a rendőrség tudomására.

Miskolc-Lillafüreden 2022. január 29-én 20 óra 15 perckor anyagi káros közúti közlekedési baleset történt. A helyi busztársaság menetrend szerint közlekedő járatát vezető sofőr rosszul lett, majd járművével több fémkorlátnak ütközött és az út menti villanyoszlopnak csapódva állt meg. A buszon a baleset idején mindössze egy utas tartózkodott, aki nem sérült meg. A balesettel összefüggésben a sofőr sem szerzett sérülést. A 43 éves buszsofőrt a mentők rosszullétének kivizsgálása céljából kórházba szállították. Az eset során megsérült villamoshálózat helyreállításáról a szolgáltató szakemberei gondoskodtak.

A Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek