2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Tíz percen belül rendőrkézen a bolti rabló

A miskolci rendőrök őrizetbe vették azt a fiatal férfit, aki egy helyi boltból erőszakkal akart elvinni különböző termékeket.

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 19 éves geleji férfival szemben.

A gyanúsított 2022. március 2-án a délutáni órákban betért az egyik miskolci üzletbe, ahol egy táskába mosószereket és hajfestékeket tett, majd fizetés nélkül akart távozni.

Ezt a bolt egyik alkalmazottja észlelte, így megfogta a táskát, azonban az elkövető kihúzta őt a bejárat elé, majd meg is ütötte. Ekkor már a többi eladó is hozzájuk futott, így a férfi a zsákmányát hátrahagyva elmenekült.

A járőrök az eset bejelentését követően azonnal a helyszínre mentek és a megadott személyleírás alapján tíz percen belül elfogták a már néhány utcával arrébb járó gyanúsítottat. A nyomozók – kihallgatását követően – őrizetbe vették az elkövetőt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…
Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…