2024. 06. 25. kedd

Vilmos
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Tíz percen belül rendőrkézen a bolti rabló

A miskolci rendőrök őrizetbe vették azt a fiatal férfit, aki egy helyi boltból erőszakkal akart elvinni különböző termékeket.

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 19 éves geleji férfival szemben.

A gyanúsított 2022. március 2-án a délutáni órákban betért az egyik miskolci üzletbe, ahol egy táskába mosószereket és hajfestékeket tett, majd fizetés nélkül akart távozni.

Ezt a bolt egyik alkalmazottja észlelte, így megfogta a táskát, azonban az elkövető kihúzta őt a bejárat elé, majd meg is ütötte. Ekkor már a többi eladó is hozzájuk futott, így a férfi a zsákmányát hátrahagyva elmenekült.

A járőrök az eset bejelentését követően azonnal a helyszínre mentek és a megadott személyleírás alapján tíz percen belül elfogták a már néhány utcával arrébb járó gyanúsítottat. A nyomozók – kihallgatását követően – őrizetbe vették az elkövetőt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…

További cikkek