2024. 05. 20. hétfő

Bernát, Felícia
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

Tisztítsuk meg az Országot!

Mezőkövesd több területe is megtisztulhat az illegális szemétlerakóktól Mezőkövesd Város Önkormányzatának nyertes pályázata révén. A település több bel- és külterületének takarítását várhatóan 2021. november 22-én kezdik el.

 

Mezőkövesd Város Önkormányzata pályázatot nyert illegális hulladékok elszállíttatására az Innovációs és Technológiai Minisztérium által meghirdetett, az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. által lebonyolított „Tisztítsuk meg az Országot!” Projekt keretein belül.

 

A projekt révén Mezőkövesd kül- és belterületein összesen 17 helyszínen végeznek majd hulladékgyűjtést. A takarítási akció a tervek szerint a külterületek mellett érinteni fogja egyebek mellett a Bem Apó, a Varga Pál, az Ádám, az Eper, a Dávid, az Arany János, a Vashíd utca bizonyos területeit.

 

Az akció 2021. november 22-én kezdődik és előreláthatólag a hónap végéig tart.

 

A hulladék összegyűjtésével az Önkormányzat a Mezőkövesdi Városgazdálkodási Nonprofit Zrt-t bízta meg, az elszállítási és ártalmatlanítási feladatokat pedig majd a Miskolci Regionális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. látja el.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…