2022. 01. 28. péntek

Károly, Karola
1 EUR 358 HUF
1 GBP 430 HUF

Tisztítsuk meg az Országot!

Mezőkövesd több területe is megtisztulhat az illegális szemétlerakóktól Mezőkövesd Város Önkormányzatának nyertes pályázata révén. A település több bel- és külterületének takarítását várhatóan 2021. november 22-én kezdik el.

 

Mezőkövesd Város Önkormányzata pályázatot nyert illegális hulladékok elszállíttatására az Innovációs és Technológiai Minisztérium által meghirdetett, az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. által lebonyolított „Tisztítsuk meg az Országot!” Projekt keretein belül.

 

A projekt révén Mezőkövesd kül- és belterületein összesen 17 helyszínen végeznek majd hulladékgyűjtést. A takarítási akció a tervek szerint a külterületek mellett érinteni fogja egyebek mellett a Bem Apó, a Varga Pál, az Ádám, az Eper, a Dávid, az Arany János, a Vashíd utca bizonyos területeit.

 

Az akció 2021. november 22-én kezdődik és előreláthatólag a hónap végéig tart.

 

A hulladék összegyűjtésével az Önkormányzat a Mezőkövesdi Városgazdálkodási Nonprofit Zrt-t bízta meg, az elszállítási és ártalmatlanítási feladatokat pedig majd a Miskolci Regionális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. látja el.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Őrizetben a dílerek
A rendőrök elfogták azt a két- tállyai és miskolci - férfit, akik Borsod-Abaúj-Zemplén megyében kábítószert árultak. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei …
Szennyezett a levegő Miskolcon
Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy az egészségügyi határértéket jelentősen meghaladó a levegő szállópor szennyezettsége Miskolcon. A pmmonitoring…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum