2023. 09. 25. hétfő

Eufrozina, Kende
1 EUR 387 HUF
1 GBP 446 HUF

Tiltott családi vállalkozás

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy 56 éves férfival és 46 éves feleségével szemben. A gyanúsítottak, 2023. február 8-át – az az elfogásukat megelőzően – új pszichoaktív anyagokat szereztek meg és a bizonyítékok szerint több hónapja árulták azt.

A rajtaütésben résztvevő Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítőosztálya és a „Bükk” Közterületi Támogató Alosztály munkatársai a helyszínen közel 600 eurót és 400 ezer forint kézpénzt, arany ékszereket, telefonokat valamint a szer csomagolásához és fogyasztásához szükséges eszközöket foglalt le.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a házaspárt őrizetbe vette, és velük szemben előterjesztést tett letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

A kábítószerek, az új pszichoaktív anyagok mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk is kiszámíthatatlan. Használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Madárlátta maláta
Egy sör nem sör, tartja a mondás, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) következő árverésén nyertes licitáló akár többet is főzhet. A meghirdetett gyártó…

További cikkek