2024. 03. 4. hétfő

Kázmér
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Szulák Andrea

Én nem vagyok erős, én gyenge vagyok, csak túlélek – vallotta be Szulák Andrea, aki Liebhaber Judit vendége volt az Erősebb igen című műsor soron következő adásában. Az évtizedek óta ismert és népszerű énekesnő és színésznő arról is mesélt, hogy melyik szerepében érzi magát teljesnek, hogy a kislánya mennyiben hasonlít rá, vagy éppen hogyan viszonyul ahhoz, ha az utcán megnézik a férfiak. 

Igazán inspiráló nőket lát vendégül YouTube-on futó műsorában, az Erősebb Igenben Liebhaber Judit, aki ezúttal Szulák Andreát ültette kamera elé. A színész-énekesnő mesélt arról, hogy színházi karrierje kezdetén ő maga sem volt biztos benne, hogy helyt fog állni a Budapesti Operettszínház színpadán, de már az első próbafolyamatnál kiderült, hogy nem csak helyt áll, hanem a közönség is élvezi, amit csinál, onnantól pedig nem volt megállás. De elárulta azt is, miért döntött amellett, hogy sikerei ellenére kiszáll a televíziós műsorvezetésből, szóba kerültek a külföldön eltöltött évei, vagy az édesanyjának támogatása, szeretete is, amely máig kíséri. Bár kislányáról, Roziról ritkán mesél, most megosztott a nézőkkel jó pár szép pillanatot és nehézséget, és a kérdésre, vajon ő maga erős nő-e, meglepő választ adott.

“Szerintem nincsenek erős nők, csak túlélők vannak. Én sem vagyok erős, gyenge vagyok, csak túlélek – magyarázta. – Csak borzasztó egyszerű egy maszkulin társadalomban azzal magyarázni valakinek a kvalitásait, hogy ő erős, mindent kibír. Nem bír ki. Mindig meghal egy kicsit, aztán mint a főnixmadár, újjáépíti saját magát. Ezért én nem is hiszek ebben az erős nőben. Eleve, mi nők vagyunk szerintem az erősebb nem.”

Szulák Andi elárulta azt is, hogy bár későn született a kislánya, ez nem tudatos döntés volt a részéről, mert világéletében édesanya akart lenni.

Engem az isten is anyának teremtett, és abban a szerepemben érzem magam a legjobban – árulta el. – Szerintem az anyaság az áldozat és az ajándék elegye. Én nem érzem áldozatnak például azt, hogy minden reggel felkelhetek érte hatkor, mert el fog jönni az idő, amikor már nem fog kelleni felkelni, és én ennek minden pillanatát meg akarom élni. Állandóan próbálok balanszírozni, hogy lehetőleg többet legyek vele és kevesebb időt töltsek munkával, vagy még inkább olyankor menjek én is, amikor ő iskolában van.”

Andi abba is beavatta a nézőket, hogy mit gondol a nőiességről, számára jelentett-e valaha hátrányt, hogy a “gyengébbik” nem képviselője.

“Egyenjogúságban nőttem fel, nem származott belőle hátrányom soha. Én szeretek nő lenni. Engem nem sért, ha egy férfi megnéz az utcán, pláne külföldön, mert ott nem tudják, ki vagyok. Nekem ez hájjal kenegetés. Az sem zavar, amikor a kollégáim meglapogatnak a színházban, mert nincs mögötte más, csak a gusztálás és a szeretet. És nincs mögötte más, semmi félreérthető, semmi zaklató, bántó, demolesztáló. Nincs. Jó nőnek lenni – tette hozzá a színésznő.

Videó:

https://www.youtube.com/watch?v=LqA9EwVn-o8

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szombat hajnalban kigyulladt egy százhúsz négyzetméteres családi ház egyik szobája, valamint a tetőszerkezete Halmajon, a Széchenyi úton. Az encsi …

További cikkek

Hadüzenet összefogással
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2023 nyarán alakított munkacsoportot az illegális dohánykereskedelemmel szemben. A legújabb intézkedés részeként a …