2023. 06. 3. szombat

Klotild, Cecília
1 EUR 371 HUF
1 GBP 432 HUF

Szemfülesség

Elszóródott kukoricaszemek vezették a rendőröket a terménytolvajig. A tiszatarjáni férfi először tagadta tettét, de a biciklijén maradt három szem kukorica elárulta.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Mezőcsáti Rendőrőrse egy 26 éves tiszatarjáni férfival szemben.

A sértett tett bejelentést a rendőrségen, miszerint 2023. január 16-án 8 óra előtt egy tiszatarjáni telephelyről elloptak négy mázsa szemes kukoricát, illetve 80 kilogramm roppantott árpát.

A Mezőcsáti Rendőrőrs nyomozói, körzeti megbízottja és járőre a helyszíni adatgyűjtés eredményeként, illetve követve az elhullott kukoricaszemeket eljutottak egy helyi férfi házáig. A feltételezett elkövető kezdetben tagadta tettét, de a kerékpárján és a cipőjében ragadt kukoricaszemek árulkodóak, továbbá a megtalált termények bizonyító erejűek voltak.
kukorica

A rendőrségre előállított férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. A nyomozás eredményeként a lefoglalt termény visszakerült jogos tulajdonosához.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek