2024. 05. 24. péntek

Eszter, Eliza
1 EUR 387 HUF
1 GBP 454 HUF

Szemfülesség

Elszóródott kukoricaszemek vezették a rendőröket a terménytolvajig. A tiszatarjáni férfi először tagadta tettét, de a biciklijén maradt három szem kukorica elárulta.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Mezőcsáti Rendőrőrse egy 26 éves tiszatarjáni férfival szemben.

A sértett tett bejelentést a rendőrségen, miszerint 2023. január 16-án 8 óra előtt egy tiszatarjáni telephelyről elloptak négy mázsa szemes kukoricát, illetve 80 kilogramm roppantott árpát.

A Mezőcsáti Rendőrőrs nyomozói, körzeti megbízottja és járőre a helyszíni adatgyűjtés eredményeként, illetve követve az elhullott kukoricaszemeket eljutottak egy helyi férfi házáig. A feltételezett elkövető kezdetben tagadta tettét, de a kerékpárján és a cipőjében ragadt kukoricaszemek árulkodóak, továbbá a megtalált termények bizonyító erejűek voltak.
kukorica

A rendőrségre előállított férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. A nyomozás eredményeként a lefoglalt termény visszakerült jogos tulajdonosához.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Időugrás a patikában
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy számlázási láncolat ellenőrzésekor négy gyógyszertárnál állapította meg, hogy gyógyszerészi szolgáltatásról szó…
A rendőrség nevében
Egy miskolci férfi sms-t kapott a „rendőrség nevében” arról, hogy megbüntették, és kérték, kattintson a linkre. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendő…

További cikkek

Költözz költséghatékonyan!
Minden ember törekszik arra, hogy pénzügyeiben tudatos legyen: igyekszünk beosztani azt, amink van. Ha vásárolunk valamit, mindig tekintettel vagyunk …