2024. 05. 8. szerda

Mihály
1 EUR 389 HUF
1 GBP 452 HUF

Videón a DVTK-fieszta

Szombat délutántól vasárnap hajnalig ünnepelt Miskolc piros-fehér szegmense: a Diósgyőr-drukkerek NB II-es bajnok kedvenceiket éltették. Kriza és Leisztinger is megjelent az eseményen.

A DVTK-Cegléd (6-1-es) bajnokit követően, sőt, már azt megelőzően is fél napon át zajlott a fieszta a borsodi megyeszékhely futballkedvelői körében. A korábban már megismertetett program szerint zajlottak a rendezvények, előbb az Andrássy úton, a stadion lelátóin, illetve a pályán, majd a Városház téren, ahol bent fogadást tartottak, a futballisták kupát lengettek és pezsgőt locsoltak az erkélyről, a tömeg pedig alant ujjongott és tapsolt.
Az alábbi videóval, ami a klub hivatalos honlapjára került fel – de „millió meg egy” másik amatőr felvétel is megtalálható már a neten a történtekről -, felidézhetőek az emlékezetes szombati pillanatok.

Balogh Attila

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Eszter; Csabi a Rally Hungary-n
2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. Íme a nyilatkozatok a gyorsok után…

További cikkek

Közel két tucat bűncselekmény
Lopás, csalás, közokirat-hamisítás és jármű önkényes elvétele miatt folytatott nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 28 éves férfival és egy 23 é…