2021. 09. 17. péntek

Zsófia
1 EUR 350 HUF
1 GBP 412 HUF

Veterán birkózó OB után

A birkózók idei  kötött- és szabadfogású Veterán Országos Bajnokságának szeptember 7-én, a Miskolci Egyetemi Körcsarnoka adott otthont. Az eseményen 36 egyesület, 103 versenyzője lépett a küzdőtérre.
A nézők között foglalt helyet Dvorák László, a felnőtt szabadfogású válogatott szövetségi kapitánya és Orbán Győző, a BHS birkózó szakosztályának elnöke, a B.-A.-Z. Megyei Birkózó Szövetség alelnöke. A megnyitón köszöntötte a résztvevőket dr. Szinay Attila, az Agrárminisztérium Közigazgatási államtitkára, és Deák-Bárdos Mihály a B.-A.-Z. Megyei Birkózó Szövetség elnöke.
Az indulók között voltak egykori világklasszis versenyzők is úgy, mint az olimpiai bronzérmes Hatos Gábor, az Európa-bajnoki ezüstérmes nehézsúlyú Kékes György, illetve a szabadfogású Eb-bronzérmes Völler Gergő. A küzdelmek hat korcsoportban, két szőnyegen zajlottak.
A Diósgyőri BC-DVTK versenyzőinek eredményei:
A-kategória, +130 kg: kötött- és szabadfogás: 1.Kosik János
D- kategória, 88 kg, kötöttfogás: 1. Sipeki Károly. Szabadfogás: 2. Sipeki Károly
E-kategória, 78 kg, kötöttfogás: 1. Juhász Sándor. Szabadfogás, 88 kg: 2. Juhász Sándor
E-kategória, 88 kg, kötött- és szabadfogás: 1. Lakatos Győző.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

BORSOD RACE MEDIA KFT. – Vértes Rallye 2021, 2021. augusztus 27-29. Lángi Attila – Veres Gábor, BMW E86 Z4 M   Lángi Attila és Veres Gábor ki…
A hétvégén rendezték az FIA CEZ Zone Trophy zárófordulóját Csehországban Brno-ban. Itt ismét a Gender Racing Team F3-as Dallarajával állt rajthoz a…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum