2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Vesta-Vénusz: Harmadszor találkoznak

Vesta-Vénusz: Harmadszor találkoznak

Vesta-Vénusz: Harmadszor találkoznakAz új háromfordulós lebonyolítási rendszerben és a Magyar kupa sorsolása miatt történhetett az meg, hogy e két csapat már harmadik alkalommal találkozik egymással.

A bajnokság 11. fordulójának záró mérkőzését a Sportmax2-ben játsszák a csapatok, igazi parázs mérkőzésre lehet számítani, ámbár a bajnokság hosszúsága miatt, ez a mérkőzés csupán a 3 pont sorsáról dönt és komolyabb következménye nincs a vereségnek, egyik csapatnál sem.

A Vénuszok felkészülése eléggé titkosra sikeredett, kevés tény szivárgott ki, talán ezért várható nagyobb meglepetés a mérkőzésen. A favorit teljes mértékbe a Vesta-Cityline csapata, hiszen a rivális miskolci gárda előtt nem kevesebb, mint 9 ponttal vezeti a bajnoki tabellát.

Az elmúlt hét a briliáns Hétkúti-kupáról szólt, amely mind rendezésben mind pedig színvonalban meghaladta az eddigi magyarországi női futsal tornákat.A Vesta igencsak kitett magáért, amikor sikeres felkészülést követően második helyen végzett a sajátrendezésű nemzetközi tornán, ahol az Ukrán bajnok mögött azonos ponttal de gyengébb gólkülönbséggel végeztek. A torna ideális erőfelmérést nyújtott a résztvevő csapatoknak.

A két csapat felkészülésében annyi volt a közös, hogy mindketten játszottak a Belichanka-NPU csapata ellen, míg a Vénusz álló órás barátságos mérkőzésen, tartalékos összeállításban 5-1-es vereséget szenvedtek, addig a Vestás lányok a futó órás tornán 1-1-es döntetlent értek el.

A hazai rendezésű Európa Bajnokság után, remélhetőleg több figyelmet kap a női futsal válogatott is, amelyből a két csapatban vannak szép számmal.

Biztos vagyok abban, hogy a várható párharcok kielégítenek majd minden igényt, hiszen ki ne lenne kíváncsi a Dombai-Nagy – Csepregi, Pádár – Kovács, Schumi – Garadnai , Radics – Váradi és Vincze Anikó – Kiss Dalma csatákra.

A két edző futballban elért múltja sem elhanyagolható, hiszen mind Várhidi Péter mind pedig Sárréti Géza nevét sok ezren ismerhetik a már elért teljesítményeik miatt.

Egy szó mint száz Vesta-Cityline K és 3S – Miskolci-Szabadidőközpont Vénusz Női NBI-es futsal bajnoki mérkőzés, Vasárnap 11:00 a Sportmax2-ben.

Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket.

Sárréti Géza: Nem minden áron ezt a mérkőzést kell megnyernünk, de a rájátszásban mindenképpen számolniuk kell majd velünk.

 

Kozák Attila (Média-csoport)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…