2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 405 HUF
1 GBP 480 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Véradás és jótékonysági sportnap a Selyemréti Strandfürdőben

Véradás és jótékonysági sportnap a Selyemréti Strandfürdőben

A nyári szezon elstartolt Miskolcon és a Selyemréti Strandfürdő már az első májusi hétvégére véradással egybekötött jótékonysági sportnapot szervez. 2018. május 5-én 10:00 órától 17:00 óráig a segítségnyújtás mellett a programok miatt is érdemes kilátogatni a családi strandfürdőbe.

A Magyar Vöröskereszt támogatásával 12:00 órától 17:00 óráig önkéntes véradást szerveznek a Selyemréti Strandfürdőben. Akik vérükkel segítenek, azok a szokásos ajándékok mellett napi belépőjegyet kapnak a Strandfürdőbe, amelyet ezen a nyáron bármikor felhasználhatnak. Fontos, hogy az életmentő hősöknél a véradáshoz legyen náluk személyi igazolványuk, lakcím- és TAJ kártyájuk.

A május első hétvégéjére tervezett selyemréti program a véradáson kívül még igen bőséges. Aki strandolás közben többet foglalkozna egészségével, az felkeresheti a strandfürdő egészségszigetét, ahol vércukorméréssel, testzsírelemzéssel, vérnyomásméréssel és egészség-tanácsadással várják, valamint ifjúsági önkéntesek tartanak elsősegély-bemutatót. Az egész napos családi program során közös bemelegítéssel, zumbával, úszóversenyekkel, karate- és aquafitness bemutatóval, valamint játékos feladatokkal is várják az érdeklődőket, emellett frissítő masszázsokkal, szauna szeánsszal, szépség- és életmód tanácsadással is találkozhatnak majd a Strandfürdőbe ellátogató, napijegyet váltó vendégek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A második hazai pályán
A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakiaringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán l…

További cikkek

A második hazai pályán
A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakiaringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán l…