2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Véradás és jótékonysági sportnap a Selyemréti Strandfürdőben

Véradás és jótékonysági sportnap a Selyemréti Strandfürdőben

A nyári szezon elstartolt Miskolcon és a Selyemréti Strandfürdő már az első májusi hétvégére véradással egybekötött jótékonysági sportnapot szervez. 2018. május 5-én 10:00 órától 17:00 óráig a segítségnyújtás mellett a programok miatt is érdemes kilátogatni a családi strandfürdőbe.

A Magyar Vöröskereszt támogatásával 12:00 órától 17:00 óráig önkéntes véradást szerveznek a Selyemréti Strandfürdőben. Akik vérükkel segítenek, azok a szokásos ajándékok mellett napi belépőjegyet kapnak a Strandfürdőbe, amelyet ezen a nyáron bármikor felhasználhatnak. Fontos, hogy az életmentő hősöknél a véradáshoz legyen náluk személyi igazolványuk, lakcím- és TAJ kártyájuk.

A május első hétvégéjére tervezett selyemréti program a véradáson kívül még igen bőséges. Aki strandolás közben többet foglalkozna egészségével, az felkeresheti a strandfürdő egészségszigetét, ahol vércukorméréssel, testzsírelemzéssel, vérnyomásméréssel és egészség-tanácsadással várják, valamint ifjúsági önkéntesek tartanak elsősegély-bemutatót. Az egész napos családi program során közös bemelegítéssel, zumbával, úszóversenyekkel, karate- és aquafitness bemutatóval, valamint játékos feladatokkal is várják az érdeklődőket, emellett frissítő masszázsokkal, szauna szeánsszal, szépség- és életmód tanácsadással is találkozhatnak majd a Strandfürdőbe ellátogató, napijegyet váltó vendégek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek