2024. 10. 24. csütörtök

Salamon
1 EUR 402 HUF
1 GBP 483 HUF
Kezdőlap » Hírek » Sport » Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon!
Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon!

Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon!

Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon!Nem csalódott az, aki április 24-25-én, a tavasz első igazi napsütéses hétvégéjén kihajtott Tiszafüredre, az első Tisza-tó Bike Fest-re. Igazi örömtekerésben lehetett része a fesztivál vendégeknek, hiszen számtalan formában (tandemkerékpáron, erőmű biciklin, bérelt túrakerékpáron, BMX-en vagy fabiciklin) taposhattak a bringapedálba. A drótszamarazás mellett, a valódi lovaglást is ki lehetett próbálni, majd pusztakocsikázás, a Tisza-tó körbetekerése és belvízitúrázása várta a résztvevőket a csodálatos természeti adottságú helyszíneken. Aki pedig a koncert és kézműves programokra látogatott ki, az is megtalálta az aktív elfoglaltságot, korongozás, bőrmunkálás vagy táncház formájában. Este, a Halas téren lépett fel a Barabás Lőrinc Eklektric zenekar, jó hangulatú koncerttel rázva fel a megfáradt túrarésztvevőket is.

Iránytúrákról érkezők és sárkányhajón evezők, csapatversenyek, Bringások Bográcshoz! (azaz halász és pásztorételek kínálata), népi táncegyüttes fellépése, népi játszóház és számtalan kísérő program tette igazán autentikussá a vendégek, a kerékpárososok és bringáik pihenését a Tisza-tavon és annak partján ezen szikrázó napsütéses tavaszi hétvégén.

 

Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon! Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon! Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon! Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon! Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon! Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon! Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon! Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon! Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon! Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon! Véget ért a Tisza-tó Bike Fest, elindult a kerékpáros szezon!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

Irány a VB!
Beszélgetés Juráncsik Balázs Gokartversenyzővel, a 2024-s versenyei után és a RMCGF előtt.   Idén már a DD2-es kategóriában láthattunk. Ez …

További cikkek

NAV: „Fekete bolt”
Közel kétszáz kiló fogyasztási dohányt, több mint száz karton cigarettát, hamis ruhákat és mosószert találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevet…

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp