2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Vasárnap 16:45-kor a Diósgyőr csapatát fogadja a Győri ETO FC

Vasárnap 16:45-kor a Diósgyőr csapatát fogadja a Győri ETO FC

 

Az idei szezon egyik meglepetéscsapata, az újonc Diósgyőr látogat vasárnap Győrbe. A bajnokság hajrájára mindössze 2 pont előnnyel vezet a Debrecen az ETO előtt, így a bajnoki cím továbbra is nyitott az NB I-ben. A mieink legutóbb a Fradi pályán érdekes körülmények között veszítettek pontot, a világ legjobb játékvezetőjének négyszer is megválasztott Puhl Sándor szerint is vezetőbíró a gólt megelőző 5 másodpercben négyszer is hibázott. Csapatunknak így még nagyobb szüksége van minden pontra, a DVTK ellen is a 3 pont a cél.

A klub újabb lépést tesz a családbarát stadion program keretében. A Győri ETO FC a vasárnapi Diósgyőr elleni meccsen először nyitja meg „Gyermek szektorát”, ahol nemcsak animátorok lesznek, hanem egy mesefigura is szurkolni fog. Az első 250 kis szurkoló tapsrudat kap ajándékba. A diák- és a kölyök kuponokra továbbra is érvényesek az ETO Parkban a mérkőzés napján a 20%-os kedvezmény. A 12 év alattiak a Játszóházban, a 18 évnél fiatalabbak a MeXtrém parkban szórakozhatnak olcsóbban – és így lesz ez a Debrecen és a Pécs meccs napján is. Továbbra is lehet Hajrá Bérletet vásárolni az ETO Parkban található ETO Shopban és a belvárosban a Baross úti Látogatóközpontban.

Belépőket elővételben az interneten keresztül az www.eto.hu oldalán is lehet vásárolni, emellett az ETO Parkban található szurkolói boltban, az ETO Shopban, a Baross úton található Győri Látogatóközpontban, a Vörössipkás úton a Szefi Szervízben és a Korvin úton a Melő Diák irodában válthatnak az érdeklődők.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek