2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Úszással folytatódik a pontgyűjtés

A Tiszaújvárosi Triatlon Klub megrendezendő idei  JABIL 3próba elnevezésű szabadidősport eseménysorozat június 11-én, vasárnap, a helyi Sportcentrumban úszással folytatódik, majd a „pontvadászat” júliusban futással fejeződik be.

A Tiszaújvárosi Sportcentrum uszodája előtt az úszó próba napján 6:45- 9:00 óra között lehet regisztrálni a 400 méteres, 3 pontot érő kispróbára és az 1000 méteres, 6 pontos nagypróbára. Előnevezés nincs. Aki már rendelkezik próbafüzettel, az  vigye magával a díjmentes regisztrációhoz! Fontos, hogy elvesztett próbafüzetet a szervezők nem tudnak pótolni.
Mindenki, aki az úszópróbát teljesíti, emblémázott törülközőt kap ajándékba a rendező Tiszaújvárosi Triatlon Klub munkatársaitól. Továbbá kisorsolnak a helyszínen a Jabil dolgozók és a lakosság között 1-1, egyedileg emblémázott fürdőköpenyt, 2-2 egyedileg emblémázott tornazsákot, valamint a JABIL dolgozóinak  5 db meglepetés ajándékot is.

A próbafüzettel rendelkezők a Jabil 3próba 3., utolsó fordulóján, a július 15-i, szombati Jabil 1/3 Maraton futóversenyen  is díjmentesen nevezhetnek majd az alábbi távokra:

kispróba    3,5 km – váltó, egyéni    30 perc/fő, 2 óra/csapat    3 pont
közepes próba          7 km – váltó, egyéni    60 perc/fő, 2 óra/csapat    4 pont
nagypróba    14 km – egyéni    2  óra    6 pont

A harmadik próba után a 12 pontot, vagy annál többet  begyűjtők között értékes sportszer-ajándékcsomagokat sorsolnak ki a futóverseny esti eredményhirdetésén.

A legalább 15 pontot elérők között 2 fődíj talál gazdára – egy a Jabil-os és egy az összes többi résztvevő között. A fődíj nem más, mint 2 személyre szóló WELLNESS hétvége, félpanziós ellátással.

További információ: Tiszaújvárosi Triatlon Klub,  Tel: 49/540-094, +36 30 645-2746, e-mail: tiszaujvaros@triatlon.t-online.hu, web: www.tiszatriatlon.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…