2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 406 HUF
1 GBP 482 HUF

Úszással folytatódik a pontgyűjtés

A Tiszaújvárosi Triatlon Klub megrendezendő idei  JABIL 3próba elnevezésű szabadidősport eseménysorozat június 11-én, vasárnap, a helyi Sportcentrumban úszással folytatódik, majd a “pontvadászat” júliusban futással fejeződik be.

A Tiszaújvárosi Sportcentrum uszodája előtt az úszó próba napján 6:45- 9:00 óra között lehet regisztrálni a 400 méteres, 3 pontot érő kispróbára és az 1000 méteres, 6 pontos nagypróbára. Előnevezés nincs. Aki már rendelkezik próbafüzettel, az  vigye magával a díjmentes regisztrációhoz! Fontos, hogy elvesztett próbafüzetet a szervezők nem tudnak pótolni.
Mindenki, aki az úszópróbát teljesíti, emblémázott törülközőt kap ajándékba a rendező Tiszaújvárosi Triatlon Klub munkatársaitól. Továbbá kisorsolnak a helyszínen a Jabil dolgozók és a lakosság között 1-1, egyedileg emblémázott fürdőköpenyt, 2-2 egyedileg emblémázott tornazsákot, valamint a JABIL dolgozóinak  5 db meglepetés ajándékot is.

A próbafüzettel rendelkezők a Jabil 3próba 3., utolsó fordulóján, a július 15-i, szombati Jabil 1/3 Maraton futóversenyen  is díjmentesen nevezhetnek majd az alábbi távokra:

kispróba    3,5 km – váltó, egyéni    30 perc/fő, 2 óra/csapat    3 pont
közepes próba          7 km – váltó, egyéni    60 perc/fő, 2 óra/csapat    4 pont
nagypróba    14 km – egyéni    2  óra    6 pont

A harmadik próba után a 12 pontot, vagy annál többet  begyűjtők között értékes sportszer-ajándékcsomagokat sorsolnak ki a futóverseny esti eredményhirdetésén.

A legalább 15 pontot elérők között 2 fődíj talál gazdára – egy a Jabil-os és egy az összes többi résztvevő között. A fődíj nem más, mint 2 személyre szóló WELLNESS hétvége, félpanziós ellátással.

További információ: Tiszaújvárosi Triatlon Klub,  Tel: 49/540-094, +36 30 645-2746, e-mail: tiszaujvaros@triatlon.t-online.hu, web: www.tiszatriatlon.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Traktor-race
Közlekedési versenyt szerveznek a borsodi rendőrök mezőgazdasági gépjárművezetők részére. A traktor-futamot, azaz a mezőgazdasági gépjárművezetők v…

További cikkek

Irány a suli!
10 + 1 tipp iskolakezdéshez, iskolatáska választáshoz Szeptember, becsöngetés. Fontos dátum gyerekek és szülők életében. Sokan nem várják, mások vi…