2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Újra együtt szurkolhatunk vízilabdázóinknak

Újra együtt szurkolhatunk vízilabdázóinknak

Az E.ON támogatásával kezdődik Budapesten a LEN Bajnokok Ligája rendezvénysorozat

December 15 és 17. között Budapesten, a Duna Arénában rendezik meg a LEN Bajnokok Ligájának első etapját, melyet a pandémia miatt az egészségügyi szempontokat szem előtt tartva úgynevezett buboréktornaként, nézők nélkül tartanak meg. A rendezvénysorozat és a Magyar Vízilabda Szövetség kiemelt partnere az E.ON Hungária Csoport. A mérkőzéseket az m4sport televízió közvetíti.

A januári Európa-bajnokság után újra visszatérnek Budapestre a legjobb vízilabdázók, a Duna Aréna ezúttal a LEN Bajnokok Ligája egyik csoportkörének ad otthont. A rangos sorozat B csoportjának mérkőzésein az

FTC-Telekom Budapest, a Zodiac Atletic Barceloneta, a Waspo 98 Hannover, a Jadran Herceg Novi, a Dinamo Tbilisi és az AN Brescia csapatai mérkőznek meg egymással.

 

A tornát a járványhelyzet miatt nézők nélkül, úgynevezett buboréktornaként rendezik meg, szigorú egészségügyi óvintézkedések mellett, de a vízilabda szerelmeseinek így sem kell lemondaniuk a szurkolásról a televíziós közvetítéseknek köszönhetően.

 

A sorozat támogatója az E.ON Hungária Csoport, amely hat éve kiemelt támogatója a szövetségnek és a magyar női- és férfi vízilabda-válogatottnak. Idén januárban az E.ON az Európa-bajnokság hivatalos partnereként segítette a vízilabdázókat. Emellett az OB1-es férfi és női magyar bajnokságok névadó szponzora.

 

„Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy az E.ON ismét mellettünk áll ezen a nemzetközi eseményen is. A januári Európa-bajnokság óta már lezajlott Magyarországon egy Bajnokok Ligája és egy EuroKupa csoportforduló, ám a mostani rendezvény kiemelt figyelmet érdemel. Azzal, hogy nehéz pandémiás körülmények között egy top vízilabdás klubeseményt tudunk évzáró eseményként felmutatni, azt bizonyítja, hogy jó és nemzetközileg is elismert úton járunk. Az adventi időszakban így minőségi vízilabda kerül a szurkolók elé a televíziós közvetítés által. Ezért is fontos számunkra partnereink támogatása, és örülünk annak, hogy az E.ON az MVLSZ kiemelt partnere a LEN Bajnokok Ligája sorozat megrendezésében is” – mondta Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke.

 

Az E.ON Hungária Csoport elkötelezett a magyar vízilabdasport támogatása iránt.

 

„Az E.ON neve az elmúlt évtizedekben összefonódott a sporttal, az utóbbi években pedig a vízilabda iránti elkötelezettséggel. Az igazán jó partnerségek hosszú távra szólnak, és kitartanak a nehezebb időszakokban is. Az MVLSZ régi, kiváló partnerünk, ezért is tartottuk kiemelten fontosnak, hogy a vírushelyzet idején, nehezített pályán is ott álljunk a vízilabdasport és a vízilabdázóink mellett, és együtt dolgozzunk az újabb sikerekért” – mondta Kiss Attila, az E.ON Hungária Csoport elnök-vezérigazgatója.

 

A Bajnokok Ligája további fordulóit március 1-5., valamint április 20-22. között rendezik, a budapesti Duna Arénában akkor is az E.ON támogatásával.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek