2021. 10. 21. csütörtök

Orsolya
1 EUR 362 HUF
1 GBP 428 HUF

Újra Bükkszentkereszten az MTB-s diákok

A mountain-bike diákolimpia B.-A.-Z. megyei döntőjének, illetve a nyílt regionális diák XCO versenynek május 16-án, pénteken idén is a méltán kedvelt Bükkszentkereszt ad otthont.

A Kis-Galya KSE által a bükkszentkereszti Lapka-sportpályán kialakított versenyközpontból megrendezendő hegyikerékpáros viadalra nevezni a diáksport honlapon, az iskola felületén – mint bármilyen más diákolimpiára – illetve az mvsc@vipmail.hu címre elküldött, az iskola által kitöltött, lepecsételt egyéni nevezési lap elküldésével lehet! A versenyre minden indulónak vinnie kell az iskola által aláírt, lepecsételt egyéni nevezési lapot és az érvényes Diákigazolványt, amit a rajtszámok átvételekor be kell mutatni. A rajtszámokat 9.30-ig lehet átvenni a versenyirodán!!!  A sportpályához tartozó épületben öltözőt és zuhanyzót is biztosítanak a rendezők.
Nevezni csak május 13-ig!
Az ovis futamra 500 Ft a nevezési díj, míg az U9, U11, U13, U15 kategóriák indulói 1800, az U17, U19 kategória résztvevői pedig 2000 forintot fizethetnek majd a verseny helyszínén. Az iskolai csapatversenyre nem kell külön nevezni!  A megyei döntő nevezési határideje május 13., kedd, déli 12 óra.  Fontos, hogy a helyszínen csak az ovis futamra fogadnak el nevezést!
Május 16-án, pénteken 8-10 óra között van lehetőség a pályabejárásra. Fejvédő használata kötelező! Az ovisok rajtja 10.05 órakor lesz, míg az első diák kategória képviselői 10.30-kor kezdenek. A hat futam előtt pár perccel – a nevezés sorrendjében – beszólítják a rajthoz az indulókat.
Az egyéni versenyzők helyezése alapján szerzett pontok szerint hirdetnek csapat-végeredményt. A győztes iskola az lesz, amelyik a tanulók pontszámát összeadva, a legtöbb pontot szerzi.
A versenyzőket 12.40 órakor Tészta-parti várja.
Az eredményhirdetést a sportpályán 13.30 órára tervezik. A dobogósok és helyezettek érem-és oklevéldíjazásban részesülnek, a diák-győztesek a dobogón felhúzhatják magukra a Bajnoki-pólót is.
A verseny fővédnöke Jámbor Flórián, Bükkszentkereszt polgármestere, míg Daragó Lászlóné, a Magyar Olimpiai Bizottság tagja, a Magyar Diáksport Szövetség alelnöke és Füstös József, a B.-A.-Z. Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület titkára a védnökséget vállalta el.
A legjobbak továbbjutnak a közeljövőben, Veszprémben (Eplény) megrendezendő országos döntőbe.
További információt lehet kérni Sikter Zsuzsannától a 30/206-3602-es telefonszámon, de a www.kisgalya.hu honlapos is sok hasznos tudnivalót találhatnak az érdeklődők.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum