2024. 05. 4. szombat

Mónika, Flórián
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Újabb hazai győzelem

Az NB II-es férfi kézilabda bajnokság Keleti-csoportjának 7. fordulójában két borsodi együttes találkozott egymással. A 16. percig fej –fej mellet haladtak a csapatok, 8:8-ig felváltva estek a gólok. Az I. félidő második felében a feljavult védekező teljesítményt követően gyors kontrákkal szereztek „könnyű” gólokat a miskolciak, így a szünetre jelentős előnyhöz jutottak.
A második játékrészben folyamatos cserékkel próbált újítani az  NB II. újonca, de az erőfeszítésük ezúttal csak a különbség csökkentéséhez volt elegendő. Így a több jó egyéni teljesítményt nyújtó hazaiak nyerték a találkozót a kazincbarcikaiak ellenében.

Miskolc VSI – Kazincbarcikai KSE 30 : 25 (19 :12).
Miskolc, 200 néző

Miskolc VSI: OROSS (kapus)- Hajdú (4/1), Smíger (3), OROSZ (6/2), CSONTOS (7), Bukta (1), Németh . Csere: PÓCS (1), MÓZER (6), Pákozdi (2).

Kazincbarcikai KSE: Lezák (kapus)- STEINBINDER (5), Dobó (2), MÉSZÁROS (6/2),
                                   Hangos (3), Szilágyi Á.(1), Novák (1). Csere: Horváth (kapus), Hajdú (1), PÉNTEK (4), Szilágyi Sz. (1), Bodnár (1).

Montovay Péter edző (MVSI): – A második negyedórában levédekeztük, majd ebből rendre lerohantuk ellenfelünket, és ez döntőnek bizonyult. Remélem ez a siker lendületet ad a
csapatnak az ősz hátralévő mérkőzéseire. Sok sikert kívánok megyei riválisunknak is!

Junior mérkőzésen: Miskolc VSI – Kazincbarcikai KSE 50 : 28 (25:11)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Eszter; Csabi a Rally Hungary-n
2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben. Íme a nyilatkozatok a gyorsok után…

További cikkek