2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Törökországban meglehet a tizenhatodik!

Kazincbarcika – Május 18. és 25. között Törökországban lesz a soron következő Masters Súlyemelő Európa Bajnokság, melyre a kazincbarcikai Pátrovics Géza is utazik.

A nemzetközi verseny Kusadasiban lesz, hazánkat egy női és tizenöt férfi súlyemelő képviseli. Borsodból népes delegáció utazik, az ózdi Szepesi Lászlón kívül a Kazincbarcikai VSE súlyemelő szakosztályából négyen lépnek dobogóra. A Póti Árpád, Báder Róbert, Hornyák József és Pátrovics Géza összeállítású csapat feladata nemcsak az, hogy a lehető legjobban emeljen, hanem a 2014-ben Kazincbarcikán rendezendő Európa Bajnokság előkészítése kapcsán is számos teendőjük lesz.
A május 22-ei kongresszuson Pátrovics Géza és Pátrovics Attila számolnak be a jövő évi nemzetközi verseny előkészületeiről, majd válaszolnak az esetlegesen felmerülő kérdésekre.
A törökországi EB-n a város legeredményesebb masters súlyemelője, Pátrovics Géza 16. bajnoki címét szerezheti meg, Kazincbarcika szorít érte!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…

További cikkek